Podivjani voznik zrinil policijsko patruljo s trbonjskega mostu

33-letnega voznika je policija s pomočjo orožja uspela ustaviti šele v Dravogradu.

Objavljeno
04. julij 2017 22.57
M. K.
M. K.

Dravograd –  Na cesti med Javnikom in Dravogradom se je danes popoldne odvijala prava drama. 33-letni voznik kombiniranega vozila, znamke renault trafic, slovenjgraških registrskih oznak, v Javniku ni upošteval znakov policistov, ki sta ga ustavljala zaradi prometnega prekrška. 

Voznik je še bolj pohodil plin in z divjo vožnjo nadaljeval proti Gortini. Pri trbonjskem mostu je trčil v policijsko vozilo. Trčenje je bilo tako silovito, da je policijski avto prebil ograjo mostu in s ceste zapeljal proti reki. V vozilu sta bila dva policista, oba sta poškodovana. 

Triintridesetletnika tudi ta dogodek ni ustavil. Z vožnjo je nadaljeval proti Dravogradu, kjer je zapeljal proti drugi policijski patrulji, ki ga je ustavljala. Eden od policistov je pri tem uporabil službeno orožje. 

Voznika so končno ustavili. Odvzeli so mu prostost in ga pridržali. Storil je veliko prometnih prekrškov in ogrožal udeležence v prometu. Številni, ki jih je ogrožal, so se policiji že javili. Ostale policija poziva, naj pokličejo na najbližjo policijsko postajo ali na telefonsko številko 113. Policisti pozivajo tudi vse očividce trčenja v policijsko vozilo na trbonjskem mostu, naj posredujejo informacije.