Pri Bolgaru našli prepovedane snovi v športu, pri moškem iz okolice Grosupljega konopljo

V kombiju so našli 540 tablet methandrostenolone in 20 ampul stanozolola.

Objavljeno
12. maj 2015 12.43
suhadolnik marihuana
J. M., kronika
J. M., kronika

Grosuplje, Višnja Gora − Mobilna enota carinikov je v nedeljo na počivališču Podsmreka na dolenjski avtocesti pri 24-letnem državljanu Bolgarije našla snovi, ki so na seznamu prepovedanih v športu.

Grosupeljski policisti pa so v soboto pri 27-letnem moškem iz okolice Grosupljega odkrili skoraj 200 sadik prepovedane konoplje. Proti obema bosta podani kazenski ovadbi.

Pri Bolgaru, ki je vozil kombinirano vozilo, so našli 540 tablet methandrostenolone in 20 ampul stanozolola. Policisti so mu za nujno potreben čas odvzeli prostost, prepovedane snovi pa zasegli. Proti osumljencu bodo podali kazensko ovadbo zaradi suma, da je storil kaznivo dejanje neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog.

Grosupeljski policisti pa so med hišno preiskavo pri 27-letnem moškem iz okolice Grosupljega odkrili 176 sadik prepovedane droge konoplje, visokih pet do 15 centimetrov. Tudi proti njemu bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.