Temen dan za gorenjske policiste

V Škofji Loki se je včeraj smrtno ponesrečil mladenič, ki je padel z zapuščenega objekta; ponoči pa se je v Tržiču zgodila prometna nesreča.

Objavljeno
16. april 2016 11.05
Ma. Ja.
Ma. Ja.

Kranj − Gorenjski policisti so v zadnjih 24 urah obravnavali dva smrtna dogodka. V Škofji Loki se je včeraj zgodaj popoldne smrtno ponesrečil mladenič, ki je padel z zapuščenega objekta; ponoči, nekaj po eni uri, pa se je v Tržiču zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl voznik osebnega avtomobila.

Kot so sporočili iz kranjske policijske uprave, se je včerajšanj tragedija v Škofji Loki zgodila okoli pol štirih popoldne. Mlajši fant, star 18 let, v manjši skupini zadrževal v starem zapuščenem objektu v Škofji Loki, med samostojnim gibanjem po zunanji strani tega objekta pa se je odlomil del preperete in razpadajoče ograje, zato je z večje višine padel na tla in umrl na kraju dogodka.

Policisti v dogodku z dosedanjim zbiranjem obvestil niso ugotovili znakov kaznivega dejanja, s preverjanjem še nekaterih informacij pa nadaljujejo. Z ugotovitvami bodo seznanili kranjsko okrožno državno tožilstvo.

V Tržiču pa je 54-letni voznik motornega vozila zaradi nepravilne strani vožnje zapeljal s ceste in silovito trčil v drug avtomobil, ki je stal na parkirišču. Voznik, ki je bil v nesreči udeležen sam, je umrl na kraju nesreče, so zapisali.