Ubil je ni prijatelj, ampak partner

Umor dvajsetletnice je pretresel Hartford v Connecticutu.

Objavljeno
10. junij 2013 14.50
Mo. Z., Delo.si
Mo. Z., Delo.si

Hartford - Dvajsetletno nosečnico Šamari Jenkins so policisti v Hartfordu v ameriški zvezni državi Connecticut 29. aprila našli ustreljeno v avtomobilu. Umrla je na kraju dogodka kot tudi njen še nerojeni otrok. Kriminalisti so po pisanju spletnega portala Daily Mail še do prejšnjega tedna domnevali, da za umorom stoji partnerjev prijatelj, a vse jasneje postaja, da je umor načrtoval njen partner, 21-letni Carlton 'CJ' Bryan.

Bryan je menda svojemu prijatelju večkrat potožil, da mu bo dekle s tem, ko želi obdržati otroka, uničilo življenje. Menda jo je večkrat prosil, naj splavi, a o tem ni hotela niti slišati. Prijatelja je zato prosil, naj jo ubije. Na tisti usodni dan so v avtomobilu menda sedeli vsi trije, pištolo pa naj bi v rokah imel Bryan, ki so ga v petek tudi uradno obtožili kaznivega dejanja umora, nezakonite posesti strelnega orožja in podajanja lažnih izjav.

Družina umorjene dvajsetletnice je po poročanju portala nad razvojem dogodkov osupla. Bryan naj bi bil na pogrebu umorjene pred dnevi videti pretresen, dejal pa naj bi tudi, da sam nima ničesar opraviti z umorom.