Ubila nekdanjega učitelja in posnela selfie

Dekle na poziv in njen fant sta s smrtonosno dozo heroina ubila nekdanjega učitelja zgodovine in kasneje posnela celo selfie s truplom.

Objavljeno
10. junij 2014 18.31
Posodobljeno
11. junij 2014 15.00
Jace-Wifes Death
Mi. K., kronika
Mi. K., kronika
London - Britansko dekle na poziv Kirsty Edmondson in njen fant Christopher Sawyers sta zaradi denarja z injekcijo, v kateri je bila smrtonosna doza heroina, ubila nekdanjega učitelja zgodovine Kennetha Chapmana. Še teden po smrti 47-letnega učitelja sta 23-letnica in 35-letnik živela v učiteljevem stanovanju kot da je njuno, medtem ko je njegovo truplo ležalo na tleh.

V tem času sta uporabljala njegov avtomobil in izropala stanovanje. Šla sta celo tako daleč, da ste vzela učiteljev telefon in njegovi sestri poslala sporočilo, naj mu posodi nekaj denarja. Posnela sta celo selfie, na katerem je vidno tudi učiteljevo truplo.

Ko se je Christopher Sawyers naokoli začel hvaliti, da sta z dekletom ubila nekdanjega učitelja in razkazovati njuno fotografijo s truplom, je policija najprej odšla na učiteljev dom, kjer je našla truplo, nato pa so par aretirali. Ob začetku sojenja sta sicer oba zanikala krivdo za umor.