Ukradla avto, tablici, nakit, alkohol ...

Moška sta, ko stanovalcev ni bilo doma, vlomila v hišo na območju Trebnjega in jo izropala.

Objavljeno
22. april 2014 16.16
Ba. P., Delo.si
Ba. P., Delo.si

Ljubljana − Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe PU Ljubljana so v nedeljo popoldne  na avtocestnem postajališču Barje opazili voznika osebnega avtomobila znamke Opel Astra, ki je imel na vozilu nameščeni različni registrski tablici ljubljanskega in celjskega registrskega območja.

Ko je voznik na znak policistov ustavil, je sopotnik v bližino odvrgel več predmetov, za katere so policisti pozneje ugotovili, da so ukradeni. Tudi avto, v katerem sta bila moška, je bil ukraden, in sicer prejšnji petek v Ljubljani, ukradeni pa sta bili tudi registrski tablici.

V osebnem avtomobilu so ljubljanski policisti našli in zasegli tablični računalnik, zlat nakit, več kosov električnega orodja, večje število dokumentov, tobačne izdelke, alkoholne pijače, živila in vlomilsko orodje. O ukradenih dokumentih in drugih predmetih so obvestili policiste Policijske postaje Trebnje, ki so odšli na naslov bivanja oškodovancev in tam ugotovili, da so bili žrtev vlomilcev, česar pa, ker jih ni bilo doma, sploh niso vedeli. So pa pozneje zasežene predmete prepoznali kot svoje.