Usoden je bil tajni policijski sodelavec

Neposredne povezave med prodajo mamil in moto klubom Hells angels po odmevni hišni preiskavi v njihovih prostorih niso našli.

pet, 21.04.2017, 18:00

Kranj – V odmevni policijski akciji so policisti oktobra lani na Hrušici opravili hišno preiskavo v prostorih moto kluba Hells angels, vendar se je v nadaljevanju postopka izkazalo, da neposredne povezave med klubom in preprodajo orožja in mamil ni. Včeraj se je začel postopek proti obtoženim, iz pripora so na sodišče pripeljali prvoobtoženega Armina Mujagića.

Pred sodnico Mileno Turuk sta včeraj poleg Armina Mujagića na zatožno klop sedla še Senad Budinović in Maja Hausman; trojica krivde ni priznala. Amel Kurbegović, Adis Hodžić in Nik Hiršenfelder, ki so krivdo priznali in za katere je tožilka predlagala pogojne zaporne kazni (za prvega eno leto in štiri mesece zapora s preizkusno dobo treh let, za drugega eno leto zapora s preizkusno dobo treh let, za tretjega eno leto zapora s preizkusno dobo dveh let), bodo za sodbo izvedeli 8. maja letos.

Za plačilo s kartico, Paypalom ali preko UPN (plačilni nalog), obiščite stran www.delo.si/digitalno in izberite paket po vaši meri. Imamo tudi takega z izdatnim popustom za naročnike na našo tiskano izdajo! Nato sledite navodilom za registracijo, v sklopu katere boste sklenili tudi digitalni naročniški paket.


Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Delo d.o.o.
Preberite posebne pogoje, povezane z digitalnimi naročninami.
Prijavi sovražni govor