V Mariboru izginil 20-letni Domen Simonič

Pogrešani je bil nazadnje viden pred mariborskih lokalom Štuk.

Objavljeno
25. februar 2016 15.00
Ma. F.
Ma. F.
Maribor − Včeraj ob 18. uri so bili policisti obveščeni, da je pogrešan 20-letni Domen Simonič iz Vojnika, kjer pa zadnje čase ni stanoval, saj je bival v tujini.

Policija je takoj začela zbirati obvestila in ugotovila, da je pogrešani v torek okoli 10. ure z letalom prispel na letališče Brnik, od koder je odšel v Celje. Prijateljica ga je povabila na koncert v Maribor, kamor je prispel okrog 21. ure. V Mariboru sta se srečala na Koroški cesti v bližini Pristana. Skupaj sta odšla na obisk do znancev. Okoli polnoči je družba odšla do lokala Štuk, kjer je Domen ostal pred lokalom in se pogovarjal z neznanci, zato mu je prijateljica izročila vstopnico za koncert in rekla, naj pride za njo, kar je tudi potrdil. Okoli 0.30 ga je odšla iskat, vendar ga ni našla. Pričela ga je klicati na mobilni telefon, a si ni odzval. Njegova številka je bila nazadnje dosegljiva okrog ene ure, kasneje pa nedosegljiva.

Domen je visok približno 184 centimetrov in je suhe postave. Oblečen je v tanjšo usnjeno jakno temno rjave barve in kavbojke temno modre barve, obut pa v visoke čevlje temno rjave barve.

Pri iskanju sodelujejo policisti in kriminalisti, ki zbirajo obvestila, preverjajo informacije in pregledujejo določeno območje. Kot poudarjajo na PU Maribor, niso ugotovili povezanosti med posameznimi primeri pogrešanih oseb, ki so bile v zadnjih primerih prav tako zaznane na tem območju v Mariboru.

Vse, ki bi o pogrešanem karkoli vedeli, policisti naprošajo, da to sporočijo na najbližjo policijsko enoto ali na telefonski številki 113 oziroma anonimno 080 1200.