V požaru v Ribnici umrla ena oseba

Minulo soboto je v stanovanjski hiši v Ribnici zagorelo, življenje je izgubila ena oseba, katere identiteta še ni znana.

Objavljeno
05. december 2016 12.19
oba-Požar v Benediktu
A. S. H., STA
A. S. H., STA
Ljubljana - V soboto je zagorelo v stanovanjski hiši v Ribnici. V požaru, ki je zajel mansardo in pritličje, je življenje izgubila ena oseba. Na kraj nesreče so prišli gasilci, ki so požar pogasili, in policisti, ki so zavarovali kraj dogodka. Z ogledom kraja dejanja in po do sedaj zbranih podatkih, dogodek nima znakov kaznivega dejanja, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Zaradi napake na električnem vodniku je domnevno začelo goreti v dnevni sobi. V požaru je nastalo za nekaj več deset tisoč evrov materialne škode. Pri ogledu trupla ni bilo opaženih znakov nasilja, odrejena pa je bila obdukcija, na podlagi katere bo znan vzrok smrti. Identiteta osebe še ni potrjena.

V Domžalah so našli mrtvega moškega


V notranjosti domžalske hiše, ki jo obnavljajo, so policisti v petek našli mrtvega moškega. Po do sedaj zbranih podatkih je znano, da je bil moški star 57 let, domnevno državljan Makedonije. Odrejena je bila obdukcija, s katero bodo ugotavljali vzrok smrti, dosedanje ugotvoitve pa ne kažejo na nasilno smrt.

Policisti nadaljujejo s preiskavo in ugotavljanjem okoliščin dogodka, o vseh ugotovitvah obeh primerov pa bo obveščeno pristojno tožilstvo.