V prometni nesreči življenje izgubil 32-letni motorist

Po prvih podatkih policije naj bi do prometne nesreče prišlo zaradi nepravilne strani in smeri vožnje voznika osebnega vozila.

Objavljeno
30. maj 2015 14.12
oba*prometna
Ti. Kr., Delo.si, STA
Ti. Kr., Delo.si, STA
Celje - V prometni nesreči, ki se je zgodila danes okoli 9.30 na regionalni cesti v Spodnjih Stranicah, je umrl 32-letni voznik motornega kolesa iz Celja, so sporočili s celjske policijske uprave. V nesreči je bil udeležen tudi 39-letni voznik osebnega vozila z območja Zreč.

Po prvih podatkih policije naj bi do prometne nesreče prišlo zaradi nepravilne strani in smeri vožnje voznika osebnega vozila. Zaradi hudih poškodb je motorist umrl že na kraju nesreče. Ogled kraja še poteka, udeležujeta pa se ga tudi preiskovalni sodnik in okrožna državna tožilka.

Na območju celjske policijske uprave je to letošnja peta smrtna žrtev prometnih nesreč in prva med motoristi. Lani sta v nesrečah ne tem območju umrla dva motorista.

Policija vse voznike poziva, naj bodo pri vožnji strpni in previdni ter naj bodo v lepih dneh, ko je na cestah veliko motoristov, nanje še posebej pozorni.