V središču Ljubljane je nasilne smrti umrl igralec Gašper Tič

Po neuradnih informacijah je na Trubarjevi cesti v Ljubljani nasilne smrti umrl igralec Gašper Tič.

V. V., M. F.
ned, 18.06.2017, 15:13; spremenjen: 19:09
Gašper Tič je bil rojen leta 1973 v Kopru. Zaposlen je bil v MGL, režiral pa je tudi v ljubiteljskih gledališčih in seveda na filmu in televiziji. Večina se ga spominja po ustvarjanju vloge Ane Lize v TV-nadaljevanki Spet doma, ki jo je igrala njegova nekdanja žena Nataša Tič Ralijan, naši najmlajši pa ga poznajo tudi po ustvarjanju mladinske oddaje Firbcologi.

Od leta 2016 je bil predsednik Združenja dramskih umetnikov Slovenije.

Ljubljana − Danes okoli 9. ure so bili policisti PU Ljubljana obveščeni o dogodku v stanovanju na Trubarjevi ulici v Ljubljani. Ob posredovanju so v stanovanju našli mrtvega moškega, po neuradnih informacijah je nasilne smrti umrl igralec Gašper Tič. Eni osebi, prav tako moškemu, staremu 20 let, so policisti že odvzeli prostost.

Po doslej zbranih obvestilih je znano, da se je v stanovanju vnel prepir med moškima, starima 44 in 20 let. Pri tem je 20-letnik z ostrim predmetom poškodoval 44-letnika. Ta je zaradi poškodb na kraju umrl.

Dvajsetletniku so policisti kmalu po dogodku odvzeli prostost. Truplo 44-letnika je bilo s kraja odpeljano na ISM Ljubljana, kjer bo v prihodnjih dneh opravljena obdukcija.

Policisti in kriminalisti so za danes ogled kraja končali, ta ostaja čez noč zavarovan, ogled pa se bo nadaljeval jutri. Zbiranje obvestil o okoliščinah dogodka se nadaljuje.