V zgorelem avtomobilu na Tolminskem našli mrtvo osebo

Osebno vozilo je zgorelo na večjem makadamskem izogibališču tik ob regionalni cesti Kneža v smeri vasi Grahovo ob Bači.

Objavljeno
06. december 2016 10.31
Š. P., STA
Š. P., STA
Tolmin Okrog polnoči je zagorelo osebno vozilo v naselju Temljine v Baški grapi na Tolminskem. Kljub hitremu posredovanju gasilcev iz Kneže je vozilo v celoti pogorelo, v njem pa so na voznikovi strani našli mrtvo osebo, je povedal tiskovni predstavnik Policijske uprave (PU) Nova Gorica Dean Božnik.

Policiste PU Nova Gorica so o požaru obvestili 17 minut čez polnoč. Z ogledom kraja dogodka so policisti ugotovili, da je osebno vozilo zgorelo na večjem makadamskem izogibališču tik ob regionalni cesti Kneža v smeri vasi Grahovo ob Bači.

Kriminalistična preiskava okoliščin najdbe za zdaj še neznanega zoglenelega trupla še vedno poteka, identiteta najdene osebe bo znana po opravljenem identifikacijskem postopku, je še povedal Božnik.

Na kraju dogodka je bil tudi zdravnik tolminskega zdravstvenega doma, ki je lahko le potrdil smrt. Dežurni preiskovalni sodnik je odredil sodno obdukcijo, ki jo bodo opravili na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani.

Več o vzrokih smrti bo znano po opravljeni sodni obdukciji. Kriminalistična preiskava okoliščin požara osebnega avtomobila in najdbe zoglenelega trupla še vedno poteka.