Z družino ubila nekdanjega moža

Američanka je s starši, bratom in fantom ubila nekdanjega moža zaradi spora glede skrbništva nad otrokoma.

Objavljeno
30. januar 2015 13.23
ap-Human Remains-Suitcases-Charges
Mi. K., kronika
Mi. K., kronika
Simpsonville − Nekdanja ameriška zakonca, 33-letna Jane Hughes in 51-letni John Michael Ferrell, sta bila v sporu glede skrbništva nad otrokoma, saj ju oče že nekaj časa ni videl. Njun dedek oziroma oče Hughesove je namreč Ferrella prijavil zaradi domnevne spolne zlorabe, sodnik pa je izdal sklep o prepovedi približevanja.

Brat nekdanje žene, 29-letni Jacob Hughes, je Ferrella najprej povabil na pijačo, nato pa mu je ponudil, da ga odpelje domov, da bi končno videl svoja otroka. Kmalu po tem, ko je vstopil v hišo, ga je eden izmed članov družine napadel s kladivom. Ko je moški ležal v krvi na tleh stanovajske hiše, ga je oče nekdanje žene John Hughes petkrat ustrelil. Po strelih je sosed poklical policijo, ki je mrtvega Farrela našla štiri metre od hiše. Sprva se je družina branila, češ da je Farrel poskušal vlomiti v hišo, vendar so policisti, kljub temu da je družina poskušala s čiščenjem zakriti sledove, v hiši našli sledovi krvi.

Policija je 57-letnega Johna Hughesa, njegovo 57-letno ženo Margaret Hughes, njunega sina Jacoba Hughesa in hčerko Jane Hughes ter hčerkinega 37-letnega fanta ovadila zaradi umora.