Lastnik avtomobila ni povezan z jutranjo nesrečo

Moški z avtomobilom trčil v kolesarko in otroka ter zbežal s kraja nesreče. Lastnik avtomobila ni povezan s prometno nesrečo.

Objavljeno
17. marec 2015 09.31
Mi. K., kronika
Mi. K., kronika

Ljubljana - Na Zaloški cesti v Ljubljani se je zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila poškodovana kolesarka in otrok. Po prvih zbranih obvestilih je voznik osebnega avtomobila znamke Renault Megane vozil po Toplarniški ulici in zavijal desno proti centru mesta.

»Pri tem je z vozilom trčil v kolesarko z otrokom. Voznik osebnega vozila je s kraja odpeljal, ne da bi nudil pomoč in podatke,« so sporočili iz ljubljanske policijske uprave. Policisti so vozilo, ki ustreza opisu s kraja prometne nesreče, kmalu po trčenju izsledili, voznika pa še ne. Reševalci so kolesarko skupaj z otrokom odpeljali v ljubljanski klinični center. Po navedbah policije je moški vozil avtomobil Renault Megane, sive barve, kabriolet izvedbe, ljubljanskega registrskega območja. Po naših informacijah lastnik vozila ni povezan z nesrečo.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policija poziva vse, ki bi imeli koristne informacije o prometni nesreči in ostale podatke, povezane s prometno nesrečo, naj to sporočijo na interventno številko 113 ali postajo prometne policije na številko 01/583 88 20.