Umora je osumljen 31-letnik iz okolice Maribora

Policija je že prijela osumljenca za smrt ženske v Zlatoličju. Gre za 31-letnika iz okolice Maribora.

Objavljeno
19. junij 2015 11.14
mfe preiskava
Mi. K., kronika, STA
Mi. K., kronika, STA
Maribor - Štajerski policisti so prijeli 31-letnega moškega iz okolice Maribora, ki ga sumijo, da je ubil žensko v Zlatoličju. Kot je v današnji izjavi za medije povedal predstavnik Policijske uprave Maribor Miran Šadl, je bila ženska večkrat zabodena z ostrim predmetom.»Osumljenec je 31-letni moški iz okolice Maribora, ki se je po dosedanjih ugotovitvah poznal z žrtvijo,« je povedal. Kriminalisti primer obravnavajo kot umor, za kar je zagrožena kazen najmanj 15 let zapora. Osumljenca policija doslej še ni obravnavala.

Policija je bila o najdbi trupla ženske obveščena danes nekaj minut pred pol šesto uro. Na kraj so takoj prišli policisti in ugotovili, da je ženska umrla nasilne smrti in tako obravnavajo primer tudi kriminalisti, so sporočili z mariborske policijske uprave. Osumljenega 31-letnega moškega so prijeli nekaj pred deveto uro v Mariboru in je trenutno v pridržanju.

Druge podrobnosti zaenkrat niso znane. Več bo pokazala nadaljnja kriminalistična preiskava in po besedah Šadla je nove informacije pričakovati prihodnji teden.