Ženski zalotili pri kraji denarnice

Državljanki Bolgarije sta denarnico izmaknili iz torbice ene od strank.

Objavljeno
26. maj 2015 16.23
mpi izgubljena denarnica
J. M., kronika
J. M., kronika

Ljubljana – Policisti so ob koncu prejšnjega tedna obravnavali dve državljanki Bolgarije, ki ju je pred tem varnostnik ene od trgovin na Tomšičevi ulici v Ljubljani zalotil pri kraji denarnice iz torbice ene od strank.

Ugotovili so, da sta ženski pred nekaj dnevi na podoben način storili še dve drzni tatvini. Preiskovalni sodnik pa je zanju odredil pripor.

Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, sta ženski, stari 20 in 42 let, v soboto okoli 12.20 vstopili v eno od trgovin na Tomšičevi ulici, pristopili do oškodovanke in ji iz torbice izmaknili denarnico.

Ta njunega početja ni opazila, ga je pa prek videonadzora opazil varnostnik. Ko sta ženski hoteli zapustiti trgovino, je pristopil do njiju in ju zadržal do prihoda policistov. Ti so v nadaljnjem postopku ugotovili, da sta ženski pred nekaj dnevi na podoben način storili še dve drzni tatvini.

V ponedeljek so ju privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki je zanju odredil pripor, so še sporočili z ljubljanske policijske uprave.