Na Filmu pod zvezdami že skoraj 8300 gledalcev

Kino pod zvezdami na Ljubljanskem gradu, ki bo trajal še do 18. avgusta, je do danes privabil že skoraj 8300 obiskovalcev.

Objavljeno
07. avgust 2012 13.00
Ma. J., Ljubljana
Ma. J., Ljubljana
Ljubljana - Letni kino je doslej ponudil 12 projekcij, ki si jih je v povprečju ogledalo okoli 700 ljudi. Festival bo trajal do 18. avgusta, v prihodnjih dneh pa bodo predvajali še štiri predpremiere, so sporočili iz Kinodvora.

Predpremierno si bo mogoče v četrtek, 9. avgusta, ogledati film Woodyja Allena Rimu z ljubeznijo, 14. avgusta pa Kraljestvo vzhajajoče lune Wesa Andersona. V četrtek, 16. avgusta, bodo na Ljubljanskem gradu premierno predvajali film Davida Cronenberga Kozmopolis, 18. avgusta pa ameriški film Morilec Joe v režiji Williama Friedkina. Ta film bo tudi sklenil letni kino Film pod zvezdami, ki ga Kinodvor pripravlja v sodelovanju z Mestno občino Ljubljana in javnim zavodom Ljubljanski grad.

Vsi filmi so na sporedu ob 21:30, predvajani pa v originalnem jeziku s slovenskimi podnapisi. Cena vstopnice znaša 4 evre, za premiere in predpremiere pa 5 evrov.