Štipendije MOL na voljo dijakom še do septembra

Rok za prijavo se dijakom izteče 5. septembra, študentom pa 5. oktobra.

čet, 16.08.2012, 15:00

Razpisane štipendije:

• 16 štipendij za dijake,
• 30 štipendij za študente dodiplomskega izobraževanja in enovitega magistrskega študija v Sloveniji,
• 10 štipendiji za študente podiplomskega (razen enovitega magistrskega) izobraževanja v Sloveniji,
• 2 štipendiji za dodiplomski študij v tujini,
• 2 štipendiji za podiplomski študij v tujini.

Mestna občina Ljubljana ima za šolsko oziroma študijsko leto 2012/2013 razpisanih 60 štipendij za nadarjene dijake in študente.

Dijaki lahko prijave z vsemi potrebnimi dokazili oddajo le še do 5. septembra 2012, sicer pa je za šolsko oziroma študijsko leto 2012/2013 razpisanih 60 štipendij.

Na razpis se lahko prijavijo dijaki od vključno drugega letnika srednješolskega izobraževanja, študenti dodiplomskega in enovitega magistrskega izobraževanja v Sloveniji od vključno drugega letnika.

Prijavo lahko podajo tudi študenti podiplomskega (razen enovitega magistrskega) izobraževanja v Sloveniji in študenti, ki študirajo v tujini (kandidati za podiplomski študij in za študij v tujini se lahko prijavijo že v prvem letniku), če izpolnjujejo pogoje zapisane v besedilu razpisa za štipendije MOL 2012/2013.
Dijaki se lahko prijavijo do 5. septembra 2012, študenti pa do 5. oktobra 2012.


Komentiraj članek

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje je preprosto, vendar pa zaradi spodbujanja kulturne in dostojanstvene razprave pred oddajo komentarjev zahtevamo vnos osebnih podatkov.
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.

Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.

Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.

Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.

Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.

Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela

Prijavi se