Trgovine z rabljenimi oblačili v Ljubljani

Če vas mikajo, si poglejte, kje jih lahko najdete.

sre, 16.01.2013, 15:00
Verjamemo, da bo trgovin vse več ali pa je kakšna nova že nastala in za njo še nismo slišali. Lahko nas kontaktirate in dodali jo bomo na seznam.

Nošeno, malo rabljeno, enkrat rabljeno, nikoli rabljeno, staro ni za v smeti menijo dekleta, ki se v Ljubljani ukvarjajo s prodajo rabljenih stvari.

Obleke, čevlji, nakit, dodatki za dom, pohištvo in še bi lahko naštevali. Poleg tega, da so rabljena oblačila vse bolj trendovska, z nakupom oblikujemo odgovornejšo družbo. Nakup rabljenih oblačil pripomore k varovanju naravnih surovin in okolja. Omogoča cenejši nakup pri katerem nismo udeleženi pri izkoriščanju delovne sile. Za vse tiste, ki pa oblačila ali stvari podarjajo pa omogoča prijazno in družbeno koristno reciklažo. Zmaga za vse strani.

In kje vse v Ljubljani je rabljena oblačila mogoče kupiti?

Moje Tvoje - vintage in modna oblačila, čevlji, torbice, kape, modni dodatki. Trgovina poleg rabljenih oblačil nudi tudi unikatna oblačila in nakit, prostor pa je namenjen tudi likovnim razstavam. Nahaja se na Mestnem trgu 8 v manjšem podhodu

2nd Chance - oblačila, modni dodatki in obutev višjega cenovnega razreda na Gosposvetski 5

Divas Vintage - rabljena oblačila, torbice,  nakit, obutev in dodatki za dom na Gosposki 3

Little Elephant Maja - otroška oblačila preko FB strani

Pri Klari v omari- rabljena oblačila, modni dodatki, torbice, čevlji... v pasaži Nebotičnika

Ab Fab- vintage oblačila na Mestnem trgu 21

Vintage Vikend - dogodki organizirani po različnih lokacijah v Ljubljani in drugim mestih, na katerih je mogoče dobiti široko paleto rabljenih oblačil, obutev in modnih dodatkov.

Oblačilnica Dela -  združuje trgovino z rabljenimi in predelanimi oblačili in socialno podjetništvo na Poljanski cesti 11

Gvant- rabljena oblačila in modni dodatki nizkega in višjega cenovnega razreda v BTC-ju Dvorana 3

Komentiraj članek

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje je preprosto, vendar pa zaradi spodbujanja kulturne in dostojanstvene razprave pred oddajo komentarjev zahtevamo vnos osebnih podatkov.
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.

Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.

Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.

Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.

Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.

Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela

Prijavi se