Lahko pomagate izbrati najboljši ekološki film

Dijaki z 20 srednjih šol zbirajo všečke za svoje enominutne EKOfilme.

Objavljeno
30. marec 2016 13.41
Borut Tavčar
Borut Tavčar

Ljubljana − Dijaki s filmi tekmujejo na letošnjem EKOtekmovanju Goodyearove kampanje Pozor(!)ni za okolje. Oglejte si EKOfilme in prispevajte svoj glas za šolo, ki je bila po vašem mnenju najbolj inovativna in katere dijaki so bili najbolj uspešni pri ozaveščanju svojih sovrstnikov, družine, prijateljev in lokalne skupnosti o odgovornem ravnanju z okoljem.

Glasovanje za zmagovalno šolo kampanje Pozor(!)ni za okolje poteka do 18. aprila na spletni strani kampanje. Organizatorji opozarjajo na filmčke ljubljanskih srednjih šol, med njimi Srednje šole tehniških strok Šiška, gimnazij Moste in Ledina ter BIC Ljubljana, Živilska šola.

Končna ocena posameznega filma je sestavljena iz točk strokovne komisije v sestavi partnerskih organizacij letošnje kampanje Pozor(!)ni za okolje (70 odstotkov) ter števila zbranih všečkov na spletni strani (30 odstotkov). Vsak všeček torej šteje! Tri najboljše šole bodo znane že do konca aprila, zmagovalna šola pa bo nagrajena na zaključnem dogodku kampanje v sredini maja.