Osvežili smo navigacijo Delove spletne strani

Oziroma podrobneje: olajšali smo dostop do podkategorij, jih bolj izpostavili in prevetrili.

Objavljeno
06. avgust 2014 13.06
Delo.si
Delo.si

Sprehod po Delovi spletni strani bo odslej še bolj preprost.

Odprli smo prostor, da se lažje prebijete v globino strani med članke, se premikate med temami in tudi hitreje izstopite iz posamezne zgodbe.

Pri tej poletni osvežitvi spletne strani smo imeli v mislih predvsem večjo preglednost in informativnost ter s tem izboljšanje izkušnje naših bralcev, torej vas.

Pri vstopu na spletno stran se kot doslej razprejo ključne kategorije, je pa navigacija med podkategorijami močno poenostavljana, saj jim lahko brez težav sledite zgolj z drsanjem z miško.

Izkoristili smo tudi priložnost, upoštevali vaše uporabne pobude in z novimi kategorijami in podkategorijami v ospredje potisnili teme, ki so bile doslej nekoliko zakrite, ali pa smo jim namenjali manj pozornosti, ko bi si želeli.

Tako so bolj izpostavljene zgodbe iz zunanje politike, večji poudarek dajemo znanju in izobraževanju, nismo pa zanemarili niti tem, ki zadevajo prosti čas.

Še bolj pri roki so tudi multimedijske vsebine. Prekrižarite med fotozgodbami in videoprispevki, posebej izpostavljamo projekt DeloData, v prihodnje pa jim bomo pridružili še druge medijske žanre.

In ne nazadnje: do Sobotne priloge in vsebin iz Nedela ter raziskovalnih člankov, ki jih pripravljajo kolegi iz redakcije Ozadij, ni treba več okoli zadnjice v žep. Kjer koli na strani že boste, bodo te rubrike vedno na desni strani nove menijske vrstice.

V vsakem primeru si osvežena področja lahko ogledate v priloženi fotografiji na vrhu članka. Obenem vas želimo spomniti še na Zadnje novice, kjer si dogodke in zgodbe današnjega dneva lahko ogledate razporejene po času objave.

Ta korak je torej opravljen, čas je za nove vsebine, vam pa portal in prispevke prepuščamo v ravnanje, predvsem pa v branje.