Dupleške novice, lažnive osmrtnice in leteči sloni

Janez Janša s svojimi izjavami kaže na bolj ali manj prikrito sovražnost do večine osrednjih medijev.

pon, 04.02.2013, 12:00

Bodite manj kreativni!

»Naš predsednik vlade je zelo kreativen – v izjavah pogosto uporablja metafore: ‘ura, ki ni pet čez dvanajst, je dvanajst’, ‘kruh ter drobtinice’, ena močnejših pa so ‘leteči sloni’, ki so dokazano imeli vpliv in mobilizirali leve volivce,« pravi analitik Zenel Bataglej iz družbe Valicon. Poudarja, da ima ustvarjanje simbolike moč – spodbuja asociacije v človeških možganih, podobno kot oblika steklenice Coca-Cola, barve Barcaffeja ... »Bolj kot ima asociacija emotivni naboj, bolj se bo ugnezdila v nas in težje jo bomo pozabili. Vprašanje pa je, kakšne asociacije vzbuja. Na levi strani volivcev jih mobilizira, na desni strani volivcev prav tako, je pa res, da so zadnji že mobilizirani v osnovi. Zato bi predsedniku vlade svetoval, naj bo malo manj kreativen,« je še dejal Batagelj.

Ljubljana – Predsednik vlade Janez Janša slovenskih časopisov, kot je pred kratkim dejal, ne bere. Jih pa pogosto komentira. Medtem ko prejšnji predsednik vlade Borut Pahor intervjujev pogosto ni niti avtoriziral, Janša odkrito kaže odpor in nezaupanje do osrednjih slovenskih medijev.

»Recimo, da bi zdaj naša koalicija na začetku mandata ustanovila komisijo, v kateri bi bili, na primer, državni sekretar ministra Gorenaka, novinar Dupleških novic in žena nekega lokalnega tajkuna iz Maribora, in bi ta komisija preverjala vaše premoženje. Ali bi se vam to zdelo kredibilno?« Tako je na zadnji seji v državnem zboru premier komentiral očitke iz poročila protikorupcijske komisije. Z novinarjem Dupleških novic je namigoval na člana komisije, nekdanjega novinarja Dnevnika Roka Praprotnika, in pozneje tudi dodal, da je »gospod Praprotnik petnajst let pisal laži o meni, karkoli sem mu pojasnil, ko je bil novinar, ni bilo dovolj«. Mimogrede je premier še dejal, da na Radioteleviziji Ljubljana (in ne Slovenija, kot je prav, op. p.) nekateri posamezniki dobijo na mesec tri predsedniške plače in vse to pokrijejo plačevalci električne energije. Če je Janša mislil na svojo plačo, ki je decembra znašala 5956 evrov bruto oziroma 3145 neto, potem, po njegovih besedah sodeč, na RTV menda obstajajo osebe, ki so zaslužile 9435 evrov neto. Je to res?

»Najvišja plača na RTV Slovenija je uvrščena pet plačnih razredov nižje kot plača predsednika vlade RS, zato je nemogoče, da bi kateri koli zaposleni na RTV Slovenija prejemal tri predsedniške plače,« so pojasnili v službi za odnose z javnostjo RTV. »Poleg tega ima javni zavod uveljavljena interna pravila, ki omejujejo višino urne postavke honorarnega sodelavca in opredeljujejo največje mogoče število ur, ki jih ta lahko naredi na mesec in jih prav tako spoštuje. Zato je izjava predsednika Vlade RS povsem neutemeljena in zavajajoča,« so še dodali.

Lažnive osmrtnice

Ko se je v Sloveniji razvnela razprava o begu možganov iz Slovenije, je Janša v pogovoru za TV Slovenija dejal: »Vendar to piše v Delu, tam pa niti osmrtnicam ni za verjeti«. V istem pogovoru je še dejal, da je »Delo doseglo dno pri kršenju etičnih novinarskih standardov«, ter se na splošno izrekel o slovenskem novinarstvu – da tako nizko, kot je zdaj, še nikoli ni bilo.

Časnik Delo je sploh pogosto v zobeh največje vladne stranke. Tako so na račun Dela priletele grobe oznake o tem, da si »takšno bebasto sprevračanje lahko privošči samo medij, ki ni zavezan niti resnici niti bralcem, temveč zgolj režimu«, in termini, kot so »medijski lakaji« ali pa »režimski mediji«.

Prosim?

V zgodovino izjav so zapisani tudi znameniti leteči sloni. Pogovor v Dnevnikovem Objektivu je šel takole:

Novinar: Vse, kar smo zapisali, je držalo.

Janša: In sloni letijo po zraku.

Novinar: Prosim?

Janša: Vse, kar ste napisali v vašem časopisu, je držalo in sloni imajo krila ter letijo po zraku.

Novinar: Ali je to primerjava za pisanje našega časopisa?

Janša: Toliko laži, kot sem jih prebral v vašem časopisu v zadnjih dvajsetih letih, čeprav ga ne berem pogosto, je zelo težko prebrati kjerkoli drugje.

Fico, Berlusconi, Janša ...

Da je Janša v sporu z mediji, so velikokrat poročali tudi tuji mediji in organizacije. Novinarji brez meja so, denimo, obsodili civilno tožbo zaradi obrekovanja, ki jo je vložil proti finskemu novinarju Magnusu Berglundu in s katero je zahteval 1,5 milijona evrov odškodnine. To je bil tudi razlog, da je Slovenija izgubila nekaj mest na lestvici svobode tiska, mednarodna novinarska organizacija pa ga je javno primerjala s Silviem Berlusconijem in Robertom Ficom.

Ko je Janša jeseni 2007 imel zagovor na glasovanju o zaupnici, so hrvaški mediji poročali, da je v dveh urah in 17 minutah svojega nagovora kar 90 minut posvetil obračunu z novinarji. To je bil čas peticije 571, s katero so novinarji tujino opozorili na nedopustne pritiske in posege v medije. A Janša je peticijo razumel zgolj kot politično akcijo.

»In potem berejo to peticijo, na katero lahko doma prepričljivo odgovorim, ne morem pa prepričljivo odgovoriti tujim sogovornikom, ki ne berejo slovenskih časopisov, ki ne vedo, da je treba z lupo iskati kakšno pozitivno omembo te vlade, ki ne vedo, kakšna je lastniška struktura slovenskih medijev, in ki ne vedo, kdo v resnici vedri in oblači, kdo je v prejšnjem mandatu klical na nacionalno televizijo ter urejal oddaje in dnevnike, in to občasno še vedno počne,« je dejal. Med drugim pa dejal tudi, da se je večinsko lastništvo v slovenskih medijih z največjo naklado večinoma oblikovalo pred začetkom mandata njegove vlade ter da je »jasno politično obarvano in te barve niso barve te koalicije«.

Labodji spev medijem

Njegovi spori segajo še dlje. Leta 2003, denimo, je Društvo novinarjev Slovenije, »preimenoval« v Društvo vladnih lakajev. Še kot poslanec Demosove koalicijske stranke SDZ je na prvi seji prvega demokratično izvoljenega parlamenta leta 1990 – ko so mediji poročali o nerodnostih pri vodenju prvih sej skupščinskih organov – napovedal labodji spev slovenskih medijev. A mediji kljub temu še nis(m)o zadnjič zapeli pred svojo smrtjo.

Povezane novice

Urška Bačovnik Janša o medijski tovarni laži
29. januar ob 09:20
Soproga predsednika vlade o svojem možu pravi, da jo pri njem najbolj moti njegova umirjenost in telefon.

Komentiraj članek

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje je preprosto, vendar pa zaradi spodbujanja kulturne in dostojanstvene razprave pred oddajo komentarjev zahtevamo vnos osebnih podatkov.
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.

Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.

Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.

Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.

Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.

Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela

Prijavi se

Komentarji

Prikaži: starejši prej
118 komentarjev
atoris

Normalno. Greš pač tja, kjer je ugodno in ti laskajo.

06. februar 2013, ob 16:17:20
baldrick        

praktično edini, ki o Janši in SDS poroča uravnoteženo in po resnici, je gospod Twitter, ki ga levičarji na Facebooku ostro in grdo napadajo.

06. februar 2013, ob 15:02:38
atoris

Še en je prišel na plano. Ta pa res ljubi resnico. Vsa čast za tako pokončno držo. Še tako naprej. Če ti Delo ni všeč, kaj tu pisariš. Pejd drgm buče prat.

06. februar 2013, ob 11:12:15
resnicoljubnez

Pravzaprav je vse manj razlike med "šolanimi" pisunim kakršni so Miheljak, Karba ali Štefančič in polpismenimi tesli, ki pljuvajo po forumih in pozivajo k nasilju.

05. februar 2013, ob 23:09:39
resnicoljubnez

Slovenske medije je treba sovražiti, pa ne le tedaj, če si predsednik vlade. Toliko navijaštva, natolcevanja, laži, neumnosti in neresnic, kot jih je prebrati ali slišati v Delu, Dnevnku in na TVS, ni nikjer v svobodnem svetu. Povsod sicer obstajajo rumeni mediji, pa tako ali drugače politično usmerjeni, ampak je ta scena uravnotežena, obstajajo pa tudi kredibilni in neodvisni mediji, kakršnih pri nas ni. To pa zaradi tega, ker jih v resnici obvladuje cehovska klika novinarjev z opranimi glavami, izobraženih na FDV, ustanovi posebnega družbenega pomena, ki je od svoje ustanovitve do današnjega dne skrbela za politično neoporečnost režimskih pisunov in zaščito leve politične mafije. Ti mediji so zrušili Demos, se norčevali iz Bajuka, histerizirali med prvo Janševo vlado in popolnoma ponoreli danes, ko spodbujajo protiustavno prevratništvo in ukinitev demokracije. Ampak ne bo vam uspelo sodrga rdeča, Slovenija bo ostala del Evrope in vi boste šli na smetišče zgodovine.

05. februar 2013, ob 23:01:38
atoris

Tu Kalvan, tu Kalvan. Kje si Islandec!

05. februar 2013, ob 20:38:52
sofia

OHLOKRACIJA

05. februar 2013, ob 19:18:41
Foglof Tunek

Čujte, pust se bliža! A poznate haloške korante? Jas sn en izmed njih. Mi mamo kravje roge dol obrnjene. Štirje smo, Šinkof Tinek, Vdebof Franček, Puhof Lojzek in jas si nadenemo korantije in gremo v akcijo. Haloški koranti bomo rušili desničarsko vlado in njenega velikega vodjo, Puklastega Ivana. Korante je cerkef fčasih zapirala in ker SdS podpira cerkef, so to naši naravni sovražniki. Puklasti po tak dobo z ježofko po glavi, da bo mislo, da mu je bog erbijo poslal. Zraven še bomo meli hudiča, ki bo noso korpflašo puno šmarnice. Aufbiks in čreve na plot!!

Tunek iz haloz-press

05. februar 2013, ob 11:37:42
Upornik 123

GOTOVI SO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

05. februar 2013, ob 11:34:15
Foglof Tunek

Slovenska politična elita, leva in zlasti desna, v vladi in v parlamentu je s svojimi dejanji, s svojo skorumpiranostjo, s svojo nesposobnostjo in s svojim hlapčevstvom povsem izgubila zaupanje državljank in državljanov! Vendar tega ne dojame in noče dojeti in ne bo dojela!

Zato ji bomo to dali vedeti še enkrat. Na 3. vseslovenski ljudski vstaji. Pokažimo jim, da je čas za odhod. Ker je policija začela pretepati svoje državljane (Maribor), nič več cvetja. Včasih smo rekli "ljudska milica," danes rečemo "SdS-ova policija!" Še enkrat, cvetja je konec, lahko pa kaj drugo. Kaj? Odločite se sami. Če bodo imeli kamere, pa se maskirajte. Saj je pust med nami!

Tunek iz haloz-press

05. februar 2013, ob 10:07:15
Foglof Tunek

Trček je rekel "V Sloveniji očitno nimamo vlade, pač pa strahovlado!"
Res je, zato pa: LJUDSTVO SLOVENIJE! DRŽAVLJANKE IN DRŽAVLJANI! SLOVENKE IN SLOVENCI!
1. Letos bomo slovenski kulturni praznik 8. februar obeleželi kot še nikoli v zgodovini.
2. Z novo, nepozabno vseslovensko ljudsko vstajo.
3. Bodite državotvorni, bodite kulturni, bodite prešerni!
4. Pridite in sporočite slovenski POLITIČNI KLIKI, NAJ ODSTOPI.
5. Pridite in pokažite, da OBLAST V SLOVENIJI PRIPADA LJUDSTVU! Ker naši oligarhi mislijo, da pripada njim. 6. Pridite in zahtevajte PRAVIČNO IN SOCIANO SLOVENIJO! Ker naša Slovenija to že dolgo ni več!!!

05. februar 2013, ob 09:38:50
atoris

A kalvan? Zdaj se mi malo sanja o Zofi. Hm,hm. Je res-OZNA sve dozna (bivši in "sedanji" major)

05. februar 2013, ob 09:20:32
Neznan

lol..na RTV Slo je v Studio City nastopil en spin profesor, ki je bil pretepen, kot sam pravi...pa ni imel niti praske
+++++++++++++++++++++++++++++++

V petih minutah te spravim do tega, da boš objokan čepel v svojih lastnih izločkih in prosil za milost. Glede na to, da si že sedaj en kupček driske zna bit, da bi se vse skupaj končalo že po dveh, treh minutah.

Ti garantiram, da ne boš imel niti ene praske.

05. februar 2013, ob 09:09:54
bo že bolje

odgovarjaš vsem a meni nečeš......se bojiš resnice.......nebom odnehal.......ali morda čakaš, da ti tvoj firer pove, kaj in kako naprej......ko se pove resnica je najbolje biti tiho in tožiti.....izvoli bi me veselilo,da se srečava na sodišču......verjetno ti je že firer povedal gdo sem...saj veš OZNA sve dozna.....pa UDBA tudi......da o SOVI ne zgubljam besed.......mayerček ti bo vse zrihtal....pozdravi Rajka.....

05. februar 2013, ob 01:37:42
bo že bolje

jaz razumem, da nimaš argumente zame in nečeš odgovarjati......nerazumem pa zakaj še lajaš brez vsebine......

05. februar 2013, ob 01:28:41
bo že bolje

Komentar je kršil Pogoje komentiranja na spletnem portalu Delo, zato je bil izbrisan.

05. februar 2013, ob 01:20:58
sofia

Na hitro sem preletela komentarje na Klarin članek. Stara pesem. Nekateri npr. TdeT, demokrat, novi butalec ... se trudijo z argumentiranjem in dokazovanjem ... A je to popolnoma jalov posel. Levaki ne znajo drugega kot psovati. Dokažeš levaku očitno laž, on te bo pa opsoval .... To je levakarska "kulutra" in "inteligenca"!
Lenčka Rdečka

Na dokaze in argumente TdeT izobraženka s FDV takole abotno zakruli:
"Vsi ki tukaj idealizirajo svojega Oboževanega in Nedotakljivega so do te mere zaslepljeni, da so videti, kot pionirčki izpred pol stoletja, ki mahajo z zastavicami Titu."
Za Lenčko ni pomembno, da NIHČE ni napisal ničesar o Janši. Izpostavljali so samo laži Dela in drugih medijev.

Lenčka nima pojma o ničemer. Nima pojma npr. kaj je diktator, pa vseeno bebavo kruli:
"Vsi diktatorji imajo težave s tiskom, razen če neposlušne "revolucionarje" odpustijo in jih zamenjajo z "Grosupeljčani."

Ali pa Nevtrino:
"Ta primitivna beštija ne zasluži nič drugega, da ga nekdo krepko kresne po njegovem lažnivem gobcu, potem pa ga deportiramo iz Slovenije."

To je levakarsko argumentiranje:
Najprej te opusjejo, potem pa s kolom po glavi. Potem te pa izženejo (ali pa vržejo v rudniški jašek). No, zdaj grozijo tudi, da bodo metali v kanalizacijo.
***************
Vladavina drhali. OHLOKRACIJA.

05. februar 2013, ob 01:20:24
bo že bolje

pluvaš po svojih delodajalcem, katerim si ga z veseljem vlekla neglede, da so bili rdeči, sedaj ,ko nemoreš več pa jokaš.....daj objasni to še ostalim........

05. februar 2013, ob 01:03:38
bo že bolje

če ne želiš odgovoriti na to gdo laže,gdo je rdeč pa povej kolikšna je tvoja rdeča penzija...no daj.....

05. februar 2013, ob 00:59:34
bo že bolje

GDO JE RDEČ???????

05. februar 2013, ob 00:55:26
bo že bolje

sofia-novinarka z mejo odgovori mi.......

05. februar 2013, ob 00:54:00
sofia

Ja, mediji so s svojim lakajstvom rdeči hobotnici - kučanovemu omrežju - veliki sokrivci slovenskega moralnega, ekonomskega in medijskega bankrota.

05. februar 2013, ob 00:41:56
sofia

"Novinarji brez meja so, denimo, obsodili civilno tožbo zaradi obrekovanja, ki jo je vložil proti finskemu novinarju Magnusu Berglundu in s katero je zahteval 1,5 milijona evrov odškodnine."

Manipulacija rdeče Klare. Tile "Novinarji brez meja" so levičarska organizacija, nekaj takega kot naša levakarska združenja npr. Liberalna akademija. Rdeča Klara to seveda zamolči, saj v Sloveniji ljudje tega ne vedo.
Ta organizacija je Janšo primerjala z Berlusconijem.
A je mogoč še večji idiotizem? Klara, te ni SRAM?

"To je bil čas peticije 571, s katero so novinarji tujino opozorili na nedopustne pritiske in posege v medije. A Janša je peticijo razumel zgolj kot politično akcijo."
BRUH

05. februar 2013, ob 00:38:49
sofia

"Zato je izjava predsednika Vlade RS povsem neutemeljena in zavajajoča,« so še dodali."

Klara Škrinjar navede natančno višino predsednikove plače. (Sindikalist Štrukelj ima skoraj dvakrat višje mesečne dohodke kot premier, a ima hkrati poln go bec obtožujočih besed o pohlepnem vladinem "neoliberalizmu" ... GNUS ) Zakaj pa ne navede najvišjih dohodkov zaposlenih na RTV? Tudi plače rtvjevcev financirajo davkoplačevalci. Zakaj davkoplačevalci smemo izvedeti višino Janševe plače, ne smemo pa izvedeti višine plač+razni dodatki vodilnih na RTV?

05. februar 2013, ob 00:31:30
sofia

"Predsednik vlade Janez Janša slovenskih časopisov, kot je pred kratkim dejal, ne bere."
Prav ima. Naj bere npr. rdeči agitprop Klare Škrinjar?
Ali levičarsko fašistične himne Miklavža Komelja? Naj bere, kako mu na kulturnih straneh Dela grozijo s smrtjo?
Naj bere tistega ostudnega lažnivca Karbo?

05. februar 2013, ob 00:16:33
sofia

"Janez Janša s svojimi izjavami kaže na bolj ali manj prikrito sovražnost do večine osrednjih medijev."
Namesto da bi rdeča Klara napisala:
Večina osrednjih medijev kaže neprikrito sovraštvo do Janeza Janše (zato ker so trobila rdeče hobotnice).

05. februar 2013, ob 00:12:41
T de Torqemada

lol..na RTV Slo je v Studio City nastopil en spin profesor, ki je bil pretepen, kot sam pravi...pa ni imel niti praske

04. februar 2013, ob 21:56:58
T de Torqemada

http://www.slobodnadalmacija.hr/Crna-kronika/tabid/70/articleType/ArticleView/articleId/199476/Default.aspxtema na forumu s strani tega, ki je nasankal, zaradi posta a forumu... http://forum.net.hr/forums/t/362139.aspx

pol splita mu je hotelo plačati kazen press

04. februar 2013, ob 20:53:36
atoris

Kar je logično, ni nujno da je pravilno!

04. februar 2013, ob 20:47:09
atoris

Jaz sem tudi za kazni za pisanje po forumih, ko klaftramo umotvore vsepovprek. Ko bomo ta najhujši utihnili, bodo imeli drugi vsaj mir in nadaljevali, kjer smo mi nehali.

04. februar 2013, ob 20:43:33
T de Torqemada

A.) Novinar Dejan Karba se opravičuje predsednici uprave Dela Marjeti Zevnik za nastale nesporazume, obe strani pa soglasno ugotavljata, da podpis sporazuma o prenehanju delovnega razmerja ni bil opravljen pod prisilo, poroča spletno Delo.

B.) "V podpis sporazuma o odhodu sem preprosto moral privoliti oziroma sem bil vanj prisiljen," je zatrdil Karba,

Oboje je pisalo okoli situcije na Delu okoli Karbe in je samo sebi protislovno in izključujoče, A ni enako B, oba pa govorita o istem dogodku, torej logično vprašanje kdo in kdaj se je lagal ????..

04. februar 2013, ob 20:39:56
T de Torqemada

@vest, si preveril po npr.googlu, če je na Hrvaškem, Katoliška Cerkev v debatah okoli ZO res pozivala na metanje komunistov z oblasti z orožjem ??...kot je pisala Jožica G. v Delu...??? recimo na portalih Jutarnjega, Večernjaka, HTV, Indexa, net.hr...ki so večji portali in mediji ??..ker pozivati tam na metanje oblasti z orožjem je tudi kaznivo in bi kdo fasal vsaj kazensko ovadbo..

Recimo na Hrvaškem so padale tudi kazni za pisanje po že samo po forumih...še pred kratkim, je denarno kazen fasal en tipček s portala net. hr, ko je bentil čez istospolne in so ga lezbijkaeiz združenja Kontra ovadile..

Tako, da ne nabijaj o zadevah o katerih nimaš pojma in se je Jožica G. v Delu debelo in nesramno zlagala in kako naj ti dokažem, da je nek dogodek ali izjava bila, če je ni bilo kot trdi naša Jožica G. iz Dela, brez , da bi dala vir ali fakt tem..???...sicer pa ni panike, si itak tepček..

04. februar 2013, ob 20:11:44
Fulda Dulda

Ko bomo tega J(a)J(carja) zradirali, bo pa res praznik :)

04. februar 2013, ob 19:33:29
Lenny

Desni vojački, ali boste samo napadali s slepimi naboji vse leve, ali pa bi nemara tudi kaj modrega povedali o članku?
In oboževanem Janezu...
Ali o njegovih lažeh, npr o plačah na nacionalki, ki naj bi letele v nebo.

04. februar 2013, ob 18:32:23
atoris

Sem pa res en totalni demokratični butalec. Sploh ne razumem, kaj je Torqemada argumentiral, da bi morali nazaj argumentirati.

04. februar 2013, ob 18:10:31
Neznan

Volcjak

blusey-izgovori se bluzi,that's exactly what you are doing ,smearing your shit all over this forum!
.-.-
Bok stari.
Pa saj veš, da te, rdeče mularije ne moreš jemati resno...
Na Zahodu kaj novega. Cecilia Muñozse se mi je javila ta teden pa prosi za komentar.
Kaj vem, bi ali ne bi?

04. februar 2013, ob 17:52:56
kdovekdo

Drago Jančar je pred leti v eseju Kam je izginila Laura Bush dobro označil naše novinarstvo.
Jaz se pa sprašujem danes: kam je izginil Drago Jančar in poleg njega še nekateri vidni člani Zbora za republiko, kot so dr.Peter Jambrek, dr.Tine Hribar, dr.Janko Kos. Mislim, da se sramujejo dejanj J. Janše in so se raje malo poskrili kot da bi kot nekateri drugi jokali za ljubljenim vodjo.

04. februar 2013, ob 17:49:56
Neznan

..si pa res pek, žabec!
Še malo, pa te bodo predlagali za predsenika lds...

04. februar 2013, ob 17:47:59
Diaz

L' ETAT C'EST MOI !

MOI, MOI, MOI !! .........

Grrrrrrrrrrrrrrrr !

:-))

04. februar 2013, ob 17:46:36
vest

T de Torqemada

poglejmo kako blentav je npr. @vest...jaz trdim in to na osnovi tega , da spremljam te zadeve okoli tega ZO na Hrvaškem, da se je Jožica iz Dela debelo zlagala, ko je napisala "zato je komuniste treba vreči z oblasti, četudi z orožjem"...kar pa ni res in zdaj ta tepček zahteve od mene link, kjer naj bi pisalo dugače ???..čeprav je Jožica tista, ki bi morala z argumentom in dejstvom dati osnovo za svojo trditev ...kako naj dam link do nečesa česar ni in si je Jožica izmislila...debilko..???

No pa poglejmo kakšen intelekt je t&t.
Se pravi, si sledil dogodkom na Hrvaškem in nisi zasledil, kje je pisalo da je treba komuniste vreč dol pa četudi z orožjem. No in sedaj je to argument ker en funkcijonanno nepismen desnjak ne najde nekaj kar je napisano se novinar, ki to objavi laže.
In še enkrat Zakaj pišeš Grgić, če se sama podpiše s Grgič
Naj razume kdor more.

04. februar 2013, ob 17:27:57
Bob Rock

@T de Torqemada

...potem pa smo izvedeli šele čez kak teden dni iz Družine, da je bila na obisku na Brezju ???...

sicer je vprašanje, zakaj je Družina to objavila z 1 tednom zamude, saj so bili na oblasti ja "naši". A postavljati vprašanja TdeT je tako, kot če bi se pogovarjal s sosedovim Fifijem.

Od sosedovega Fifija pričakovati, da bo naredil več, kot samo v svoj blesavem veselju vsakič znova prinesel palico, ki mu jo zalučam, pač ni smotrno.

04. februar 2013, ob 17:21:54
T de Torqemada

Recimo kako se je lahko pred leti zgodilo ob srečanju Bush -Putin, ko je bila z vsemi velikimi slovenskimi mediji pokrita vsaka minutica tega dogodka in ni medijsko ušla niti miš...da je prišlo do take laži in molčanja o tem, kje je bila in kaj je počela Laura Bush..??

Po poročanju slovenskih medijev se je po obisku Bleda vrnila na letališče Brnik, kjer si je "privoščila daljši počitek" in tam počakala na svojega moža...potem pa smo izvedeli šele čez kak teden dni iz Družine, da je bila na obisku na Brezju ???

Kaj reči na kaj takega ??

04. februar 2013, ob 17:04:49
Stari gad

blusey-izgovori se bluzi,that's exactly what you are doing ,smearing your shit all over this forum!

04. februar 2013, ob 17:04:15
T de Torqemada

Torej še nismo izvedeli kateri novinar-ka na Delu je lahko prištet med verodstojne in strokovno profesionalne, ne glede na našo politično ali svetonazorsko usmerenost....

04. februar 2013, ob 16:57:56
kdovekdo

Janša o medijih ne more imeti dobrega mnenja, celo o tistih ne, ki ga podpirajo v neštetih neprimernih izjavah in dejanjih, saj se dobro zaveda, kako so mu objavljali politična obrekovanja in stokanja pod izmišljenimi imeni. In si misli, tako kot so meni objavili moji mediji, tako na isti način drugim objavljajo meni nasprotni mediji.
Še nekaj, se je že kdaj zgodilo, da niso odkrili pisca v Delu, Dnevniku, Večeru, Mladini tako kot se je to že večkrat zgodilo z Janši naklonjenimi mediji?
Zakaj se morajo ti njegovi pisci skrivati, če objavljajo zgolj resnico?

04. februar 2013, ob 16:57:05
vest

hahhaaaaaaaa kašen intelekt da te kap.

04. februar 2013, ob 16:46:02
Neznan

vest

..kakorkoli obračaš, manjkata ti dve podkvici, pob'č.
-.-.
Mater si pek!

04. februar 2013, ob 16:44:40
vest

Mater si pek!
Evo njega spet z nekimi butastimi foeami

Dej Enca spel se menat saj veš kaj ne.

04. februar 2013, ob 16:44:31
mackaclio

Na Delu ste vsi Karbe.
Kaj lahko pričakujem od takega časopisa.
Verjetno ste pred nekaj časa spremenili poslovno politiko, da v osmrtnicah objavljate tudi križ zato, da bo osmrtnica Dela bolj verodostojna.

04. februar 2013, ob 16:38:36
vest

..kakorkoli obračaš, manjkata ti dve podkvici, pob'č.

hahhaaaaaaaa kašen intelekt. Pa daj nehaj s temi strčevskimi forami. Kaj te matrajo vse ence že al kaj. Saj Veš demenca, impotenca , inkontinenca.

04. februar 2013, ob 16:32:31
Nevtrino

"...Janša: Toliko laži, kot sem jih prebral v vašem časopisu v zadnjih dvajsetih letih, čeprav ga ne berem pogosto, je zelo težko prebrati kjerkoli drugje...."
.
Ta primitivna beštija ne zasluži nič drugega, da ga nekdo krepko kresne po njegovem lažnivem gobcu, potem pa ga deportiramo iz Slovenije-

04. februar 2013, ob 16:31:06
Lenny

Tisti v tujini, ki jih Janez osrečuje s svojimi izvajanji o zavoženosti in ideolođkosti medijev , se morajo držati za glavo.
Vsi mediji, ki ga kritizirajo nimajo politične barve njegove koalicije.
Pa da crkneš....od razumevanja demokracije.
Če bi pisli njemu všečno in bili barve njegove koalicije, pa ne bi bilo problemov zs njihovo profesionalnostjo.

04. februar 2013, ob 16:20:43
Neznan

..kakorkoli obračaš, manjkata ti dve podkvici, pob'č.
Imaš pa srečo, MENS SANI manjkajo TRI.
Dasdasa moram pa kompletno obnoviti.
Saj razumeš, zaletavi kot ste, morate biti vedno znoa in znova...pa saj več, pob'č...

04. februar 2013, ob 16:18:02
Neznan

Komentar je kršil Pogoje komentiranja na spletnem portalu Delo, zato je bil izbrisan.

04. februar 2013, ob 16:17:39
vest

1. Blaga duševna manjrazvitost - (IQ 50-69) - Stari naziv Debil
2. Zmerna duševna manjrazvitost - (IQ 35-49) - Stari naziv Imbecil
3. Huda duševna manjrazvitost - (IQ 20-34) - Stari naziv Idiot
4. Globoka duševna manjrazvitost - (IQ manj od 20) Kreten ali Demokrat

04. februar 2013, ob 16:10:54
Razocaran

T de Torqemada,,cisto osebno vprasanje: Zakaj uporabljas ime nekoga, kar ni tvoje ime. Zakaj se raje kar ne preimenujes v Velikega Inkvizitorja?
Hvala.

04. februar 2013, ob 15:51:45
Neznan

..žabec, težka bo...manjkata ti še dve podkvici...

04. februar 2013, ob 15:49:51
NaprejSlovenija

DELO je komunistični Dupleški časopis...

04. februar 2013, ob 15:48:47
Razocaran

T de Torqemada,

in se o prejsnem rezimu: Veli Vodja je bil bolj papeski od papeza. Nikoli ni zanikal, kako je jokal, ko so ga vrgli iz Partije. Kaj pravis?

04. februar 2013, ob 15:37:35
novacdani1971

@bluzi - popravek miše = piše

04. februar 2013, ob 15:37:20
novacdani1971

@bluzi - komaj sem čakal enega, da bo začel v kanalizacijo basat., tako kot je mikstone vrgel skozi okno debelo deklico. Ravno zato pa pridem na trg, da vidim, kako boš "basal". najbrž tako, kot vsi tvoji, z gobcem. Zdaj gre pa zares, eni morajo končati v kanalizaciji, najbrž še prej poklani, kot miše na marketu.

04. februar 2013, ob 15:36:39
Razocaran

@novi_butalec

Ne vem, zakaj bi se Delo opravicevalo g. Rodetu?
Ali lahko bolj pojasnis?

04. februar 2013, ob 15:36:01
Razocaran

T de Torqemada,

katere tuje, zate verodostojne, casni npr. beres?

04. februar 2013, ob 15:34:54
Razocaran

T de Torqemada,

ali spremljas, kaj govorri tvoj ljubljeni Veliki Vodja? Se spomnis, kaj je rekel o podpori Pahorju pred leti (mislim, da ga je rusil)? In kaj pravi zdaj? Se spomnis, kaj je govoril o slabi banki?
DELO je za kar soliden casopis in veliko boljsi kot pa so razni Reporterji in podobne smeti...

04. februar 2013, ob 15:33:58
T de Torqemada

Janša pa je z uporabo metafore o "dupleških novicah" v bistvu napravil težko napako in spregled...zakaj ??

Kajti v takih lokalnih medijih so ljudje zadevam bližje in bolje poznajo tematiko o kateri se v takih časopisih piše, bolje poznajo in prepoznavajo tako pisce in tisto in tiste o čemer se piše...zatorej je tam v principu manj laži in nategov, kajti laži in potvorbe hitreje in bolj masovno pridejo na plan...

04. februar 2013, ob 15:33:56
letitbe

T de Torqemada

Kdo je npr, na Delu verodostojen novinar ???


Pa ti, saj nihče ne objavlja tolk nebuloz kot ti in to v osovraženem časopisu. Bravoooooo.

04. februar 2013, ob 15:33:24
T de Torqemada

Genialni opis bednega stanja duha in razmer in novinarske profesionalnosti v vodilnih slovenskih medijih je dal Drago Jančar že pred leti, v odličnem eseju Kam je izginila Laura Bush....

četrta veha ha ha press

04. februar 2013, ob 15:20:05
T de Torqemada

Kdo je npr, na Delu verodostojen novinar ???

04. februar 2013, ob 15:16:03
NaprejSlovenija

Slovenija je poslala en zahojen Duplek....

04. februar 2013, ob 15:13:52
Lenny

Vsi diktatorji imajo težave s tiskom, razen če neposlušne "revolucionarje" odpustijo in jih zamenjajo z "Grosupeljčani."..

04. februar 2013, ob 15:08:04
novi_butalec

Ko bo Delo tudi začelo pometati pred svojim pragom in se, recimo opravičilo kardinalu Rodetu, potem bomo pač laže verjetli v njihov nepristranskost. Do tedaj pa, gospodje novinarji, Janševe besede niso brez zrna soli. Žal.

Spoštovanje si morate zaslužiti, ne pa vpiti, da vas moramo spoštovati. In če kdo pokaže na vaše napake, jih skušajte odpraviti, ne pa da skušate odpraviti tistega, ki je opozoril na vaše napake.

Naj samo še dodam, da ste Janšo ustvarili mediji sami. Nekajkrat smo vas dobili na laži. Ker z lažmi niste sami počistili, vas ima javnost pač za tiste, ki jim resnica ni sveta. In Janša na temu gradi.

04. februar 2013, ob 15:07:14
T de Torqemada

poglejmo kako blentav je npr. @vest...jaz trdim in to na osnovi tega , da spremljam te zadeve okoli tega ZO na Hrvaškem, da se je Jožica iz Dela debelo zlagala, ko je napisala "zato je komuniste treba vreči z oblasti, četudi z orožjem"...kar pa ni res in zdaj ta tepček zahteve od mene link, kjer naj bi pisalo dugače ???..čeprav je Jožica tista, ki bi morala z argumentom in dejstvom dati osnovo za svojo trditev ...kako naj dam link do nečesa česar ni in si je Jožica izmislila...debilko..???

04. februar 2013, ob 15:04:17
vest

No pa še en link kjer je zrcalo SDS kadrov in njihovih podrepnikov
http://www.delo.si/mnenja/kolumne/iz-dezele-kralja-matjaza-podtakni-si.html

04. februar 2013, ob 15:02:55
vest

pa recimo od kje ti to?
Ojoj...spomnimo se samo zadnjega petka, ko je Delo že likovno lagalo o polnosti Linhartove dvorane in t.i. zbora kulturnikov n civilne dužbe v CD in kot dokaz za polnost dvorane dalo posnetek iz neke druge prireditve...

04. februar 2013, ob 15:00:36
T de Torqemada

Včasih sm pač živeli v državi z južnimi brati in tam so poznali lepe nazive za tale medije ala Delo in Dnevnik..z naslovi " dete progutalo peglu "..." svi mrtvi osim žrtve" ..." samoubistvo iz zasede" ...

žutilo& kakica press

04. februar 2013, ob 14:59:26
vest

Recimo Delo...še prejšnjo soboto , se ve Sobotni prilogi , Jožica Grgić, debelo zlagala, ko je napisala, da na Hrvaškem ob debatah okoli zdravstvene vzgoje, tamkašnja Cerkev poziva na boj proti temu celo z orožjem !!

Zakaj pišeš Grgić, če se sama podpiše s Grgič

Citat iz članka
zato je komuniste treba vreči z oblasti, četudi z orožjem
Kje piše drugače daj LINK in ne nabijaj brez veze.

04. februar 2013, ob 14:59:06
T de Torqemada

..p. Branko Cestnik, je na nekem predavanju zanimivo ugotovil, da je Cerkev in duhovščina izgubila precej pridigarske vloge okoli etike in morale in je sedaj v Sloveniji glavni in moralni pridigar...Kanal A in njegova oddaj Svet na kanalu A..

04. februar 2013, ob 14:53:43
zwau

T de Torqemada
Ojoj...spomnimo se samo zadnjega petka, ko je Delo že likovno lagalo o polnosti Linhartove dvorane in t.i. zbora kulturnikov n civilne dužbe v CD in kot dokaz za polnost dvorane dalo posnetek iz neke druge prireditve...lol...

------------------------------------
Debil!
Koliko pa te plačuje tvoj furer, da dnevno serješ po tem portalu?
Daj se spelji na Demokracijo, Reporter, ali kakšno podobno sranje, kjer boš s svojimi globokoumnimi debilizmi, zelo dobrodošel.
Pa lep dan še naprej!!!

04. februar 2013, ob 14:46:11
T de Torqemada

Ojoj...spomnimo se samo zadnjega petka, ko je Delo že likovno lagalo o polnosti Linhartove dvorane in t.i. zbora kulturnikov n civilne dužbe v CD in kot dokaz za polnost dvorane dalo posnetek iz neke druge prireditve...lol...

04. februar 2013, ob 14:36:13
T de Torqemada

Pustimo Janšo ob strani in se vprašajmo so osrednji slovenski mediji kot npr. Delo, Dnevnik in še kdo, nekaj profesionalno in novinarsko-medijsko kredibilnega ??

04. februar 2013, ob 14:30:55
Lenny

Evo, tipično, pod mano demokratovo pljuvanje zaradi pomanjkanja spoštovanja in poštenja....in vse kar sledi...
Seveda bom čez minutko rdeča počepača in lezba.
Z vsem spoštovanjem.in resnico, kot jo vidi demokrat.
Sirote!

04. februar 2013, ob 14:29:41
zwau

Gotovi ste
Ne se vi zajebavat in blatit lik in delo ljubljenega vodje...

JJ je edini,najpametnejši,najlepši,najboljši...nad njim je samo Bog...press

--------------------------
Točno tako!!!!!!!!
Samo v S.Koreji je še eden tak, od boga poslan ljustvu.

04. februar 2013, ob 14:27:34
Neznan

Janez Janša s svojimi izjavami kaže na bolj ali manj prikrito sovražnost do večine osrednjih medijev

.--.

In to opravičeno.
To, kar si dovolite slovenski mediji, je ogabno. Niti kančka spoštovanja, resnice, poštenja.
Prevladujejo laž, podtikanja, izmišljanja, rumeni tisk, v najslabšem pomenu besede.
Fuj!

04. februar 2013, ob 14:25:25
Lenny

Vsi ki tukaj idealizirajo svojega Oboževanega in Nedotakljivega so do te mere zaslepljeni, da so videti, kot pionirčki izpred pol stoletja, ki mahajo z zastavicami Titu.
Kar je gledano z današnjimi očmi malček sporno, kaj ne?
Če pa to počnejo odrasle osebe in celo v kamero napovejo, da bodo vsi jokali, če Janez odstopi, je lahko le komično.
No, pa tudi zaskrbljujoče.
Ker od iracionalnih ljudi ne moreš pričakovati, da jim je jasno, kaj v resnici počnejo in kaj bi morali.

04. februar 2013, ob 14:24:55
T de Torqemada

Vprašajmo se ali na Delu ali Dnevniku obstaja kak novinar s katerim se lahko npr. ideološko, svetonazorsko ali politično sicer ne strinjamo, pa vseeno lahko rečemo, ta pa piše utemeljeno, daje argumente, obvlada temo o kateri piše in predvem premore intelektualno in novinarsko poštenost in profesionalnost ???

04. februar 2013, ob 14:24:27
Upornik 123

Ne se vi zajebavat in blatit lik in delo ljubljenega vodje...

JJ je edini,najpametnejši,najlepši,najboljši...nad njim je samo Bog...press

04. februar 2013, ob 14:17:06
apinamies

S tem kaplarjem naj se ukvarjajo psihiatri - skoda casa in energije kakorkoli komentirati,...

04. februar 2013, ob 14:08:42
Bob Rock

primer Finske je jasen. Janša je umazan.

04. februar 2013, ob 14:03:40
T de Torqemada

Novinar Dejan Karba se opravičuje predsednici uprave Dela Marjeti Zevnik za nastale nesporazume, obe strani pa soglasno ugotavljata, da podpis sporazuma o prenehanju delovnega razmerja ni bil opravljen pod prisilo, poroča spletno Delo.

"V podpis sporazuma o odhodu sem preprosto moral privoliti oziroma sem bil vanj prisiljen," je zatrdil Karba,

04. februar 2013, ob 14:03:40
Bob Rock

@T de Torqemada

...Se Dnevnik ali Delo okoli Janše in še marsičesa nista debelo lagala in potvarjala?...

kot na primer?

04. februar 2013, ob 14:03:10
T de Torqemada

Se Dnevnik ali Delo okoli Janše in še marsičesa nista debelo lagala in potvarjala ??...lahko to kdo zanika...recimo kaj ima z Janšo en finski preskovalec Bjorqist, razen preiskave, in ki jasno in na sodišču pove , da je šlo pri Karbi in Delu za laž, za katero bi na Finskem kazensko odgoverjal ...

04. februar 2013, ob 14:00:25
Razocaran

Le kako lahko Veliki Vodja kaj komentira, ce to poprej ne prebere? Je povrhu vsega se jasnovidec??

04. februar 2013, ob 13:57:44
T de Torqemada

Recimo Delo...še prejšnjo soboto , se ve Sobotni prilogi , Jožica Grgić, debelo zlagala, ko je napisala, da na Hrvaškem ob debatah okoli zdravstvene vzgoje, tamkašnja Cerkev poziva na boj proti temu celo z orožjem !! ..da prav ste prebrali , z orožjem....če pa gremo pogledat v realnost in tja, pa kaj takega sploh ni res...

..ergo se Delo in nujega novinarji debelo lažejo..

04. februar 2013, ob 13:57:10
Lenny

Janša je brez dvoma inteligentem, a je do te mere nespameten, beri neumen, da si ne more kaj, da ne bi rinil v vojna stanja s tistimi, od katerih bi lahko imel potencialne koristi.
Če že vse gleda skozi prizmo strankarske predvsem pa osebne koristi, je seveda takšna vojna z mediji izjemno škodljiva.
Tisti časopisi in revije, ter kakšna TV, ki ga podpira, pač nimajo dovolj kredibilnega kadra, da bi prepričali dovolj kritične bralce v božankost JJ.
Je pač obsojen na oboževalce iz rezerve.

04. februar 2013, ob 13:53:58
Razocaran

Zanimivo, kako imajo nekateri popolnoma oprane mozgane ali pa sploh ne razmisljajo o nicemer oz. so placanci Velikega Vodje, ki ga v tujini ze primerjajo z afriskimi diktatorji.
Npr. sofla in T de Torqemada. Nisem se zasledil, da bi kaj konstruktivno komentirala. Samo pisarija v stili hitlerjanske Nemcije. Sta placanca? Mogoce. Sta ti dve osebi kdaj pogledali v casopise iz drugih drzav EU? Sem sto ostotno siguren, da nista.

04. februar 2013, ob 13:49:48
Foglof Tunek

Danes me je POP TV oz. 24ur popolnoma razočaral. Ta trenutek Jani Muhič gosti "komentatorja" Teologa Štuhca in vsa vprašanja in odgovori so uperjeni proti levici. Članek Crnkovića proti levici. Članek Nežmaha proti levici. Vprašanja Muhiča proti levici. Odgovori Štuheca proti levici. Od kdaj je postala POP TV desničarska TV. Od kdaj je portal 24ur desničarski. Od kdaj spada ta medij med Reporter, Demokracijo, Siol in Radio ognjišče? Ta komentar bom prilepil na portale Mladino, Delo in Dnevnik. Admin če ne verjameš pa pogledaj. Naj ve cela Slovenija kaj je postal POP TV!!!!

04. februar 2013, ob 13:43:57
ateist

Kar se laži in lažnivcev tiče, nekdo beleži vse od SDSa: http://lazisds.blog.siol.net/ (čudno da ni Vinko Vasle osebno zahteval odstranitve, glede na to kak velik Janšist je:)

04. februar 2013, ob 13:42:29
paparazzo

Komentar je kršil Pogoje komentiranja na spletnem portalu Delo, zato je bil izbrisan.

04. februar 2013, ob 13:38:56
ateist

Kanalizacija je simbolni znak za smrad, in Janšizem zaudarja po celi Sloveniji. In ko padeš iz oblasti letiš v kanalizacijo, na simbolni ravni. Resnica boli? :)))

04. februar 2013, ob 13:36:32
T de Torqemada

bluesy

Dragi Delo, hvala ker brišeš sovražne in primitivne izpade Janšista Torquemade. Resnica se bo pa na kulturni dan izjasnila, kdo dejansko za kom stoji, in katerih nas je več, tistih ki ne nasedamo janši ali tisti ki mu še vedno nasedajo. Takrat bo pa resnica zmagala ne pa primitivci spodaj ;)
04. februar 2013, ob 13:14:06
........................................................


bluesy

... tudi ko vas bomo v kanalizacijo strpali :)))
04. februar 2013, ob 12:25:15

04. februar 2013, ob 13:25:27
andrejs

Ni čudno, kolikor ste zlili gnojnice po Janši!

04. februar 2013, ob 13:21:17
kritika

S kritikami na eni in drugi strani bi se strinjal, vendar je problem, ker oba nosita prevelik nahrbtnik. Delo ne zna izločiti rumenih vesti, nima tistega občutka za objektivno poročanje o dogajanjih na levi in desni strani. Če je na desni kaj narobe je odebeljen naslov pa na prvi strani, sploh če gre za JJ. Veliko si je Janša kriv sam. No na drugi strani pa imamo dva medija SDS - tudi napisati jih ne morem, kjer pa so stvari še bistveno hujše. Podobno je z ostalimi mediji. Janša je nesramen cinik, ki bi v času komunizma blestel kot veliki vodja, tukaj pa ima problem, ljudje smejo in upajo povedati, da pogosto nima prav in če to zapuše še časopis, ki je prolevi se mu jasno dela tema pred očmi. Če samo pogledate ravnanje Pahorja, ki so ga v času vodenja vlade proglasili za notornega bebca, nikoli ni rekel besede čez novinarje. Preprosto je sprejel dejstvo, da je kot javna osebnost tarča v katero leti marsikaj. Pa nič zato, če nekdo benti, hudo je, ker to početke kaže na zamerljivos in prepirljivost, kar se odraža dnevno in to nas pelje globje in globje.

04. februar 2013, ob 13:20:21
ateist

Dragi Delo, hvala ker brišeš sovražne in primitivne izpade Janšista Torquemade. Resnica se bo pa na kulturni dan izjasnila, kdo dejansko za kom stoji, in katerih nas je več, tistih ki ne nasedamo janši ali tisti ki mu še vedno nasedajo. Takrat bo pa resnica zmagala ne pa primitivci spodaj ;)

04. februar 2013, ob 13:14:06
T de Torqemada

Klara Škrinjar ...zakaj recimo ne stopiš do svojega kolega na Delu, Dejana Karbe in ga povprašaš za vire, utemeljitve in argumentnost njegovega članka in zapisov o ljubileju v murskosoboški škofiji in ljubileju tamkajšnjega škofa, ker je pisal o tem in potem storiš isto in stopiš in poprosiš murskosoboškega škofa za njegove argumente in dejstva in izjavo...pa se bi itako n se bo lahko videlo, kdo laže in potvarja...

04. februar 2013, ob 13:08:50
T. de Torquemada

Komentar je kršil Pogoje komentiranja na spletnem portalu Delo, zato je bil izbrisan.

04. februar 2013, ob 12:42:13
ateist

Tako kot ti drugim govoriš da so čefurčki, čeprav pojma nimaš o nas? :))) Ti in dokazi sta kot Janša in poštenost. Vam dokazi, dokumenti, poročila KPK, sodni procesi v TUJINI, pričevanja v Avstriji, dokumentarci na finskem nič ne pomenijo ko razkrivajo Janšo in njegovo zalego, ker pač ste slepi in gluhi za vse dokaze in argumente ki kažejo na to da je daleč najbolj pokvarjen politik (tako in drugače) v zgodovini Slovenije. Ker ste pač njegove verne ovce. BEEEEEEEE

04. februar 2013, ob 12:39:25
ccontra

Tale Klara pa očitno verjame v Delove in Dnevnikove članke!!! Ena redkih!

04. februar 2013, ob 12:37:40
T. de Torquemada

..kot znova vidimo nam @bluesy ni zmogel z nobenim vsebinsko smiselnim argumentom ovreči prav nič v mojih zapisih in ki jasno in dokazano kažejo na lažnivost in neprofesionalnost navedenih medijev.

04. februar 2013, ob 12:35:55
ateist

Za torquemado so vsi čefurčki ki ne delijo njegovega mnenja, četudi so bolj Slovenci kot on sam, inkvizitor veliki. Zanimivo kakšne nadimke si izbirajo desničarji, od notoričnih ljudi na ravni Hitlerja in Pol Pota. Že iz nadimka vidiš kakšno sranje od človeštva to je :)))

04. februar 2013, ob 12:32:25
ateist

Aja pa da ne pozabim, GOTOVI ste. Janša in podporniki. ŠMRK ŠMRK; kmalu boste opazovali levico kako bo popucala drek za vami, in vse vaše iz državnih služb metala na cesto. AND I WILL BE LAUGHING

04. februar 2013, ob 12:30:39
Itak

"Janez Janša s svojimi izjavami kaže na bolj ali manj prikrito sovražnost do večine osrednjih medijev."

Predvsem pa z intelektualnim nivojem takšnih izjav kaže svojo dupleško mentaliteto.

04. februar 2013, ob 12:30:18
T. de Torquemada

Komentar je kršil Pogoje komentiranja na spletnem portalu Delo, zato je bil izbrisan.

04. februar 2013, ob 12:28:11
ateist

" slovenskem novinarstvu – da tako nizko, kot je zdaj, še nikoli ni bilo."

Se strinjam, Reporter, Siol.net, Požar Report, Demokracija, politikis, Finance... dno slovenskega novinarstva. SMRT FAŠIZMU, se vidimo na protestih ;)

04. februar 2013, ob 12:27:17
ateist

Torquemada, Janšev Goebbels pri delu. Ti kar pridno mu asistiraj pri njegovih lažeh, manipulaciji, podtikanjih, kar podpiraj fašista, preprodajalca orožja, tajkuna z nepojasnjenim premoženjem. Važno da te SDS plačuje za tole, ane? Vneti podporniki do konca, tudi ko vas bomo v kanalizacijo strpali :)))

04. februar 2013, ob 12:25:15
T. de Torquemada

Dnevnik...ha ha ...par dni nazaj se tam Vesna Vuković očitno in zavestno zlaže o slabi banki in mnenju po svetu in EU o njej...pa zadeve ne demantira Janša..temveč minister Šušteršič in ekonomist Damijan...

04. februar 2013, ob 12:20:38
T. de Torquemada

O lažeh na Delu ??...pa a ste tam na Delu sploh normalni ...le dve zadnji zadevi s Karbo si oglejte ??

Dejan Karba slabo govori angleško, izjav, ki jih je v članku v Delu pripisal meni, pa mu nisem nikoli dal. Za to, kar je storil, bi bil na Finskem kazensko odgovoren, je na sodišču pričal finski preiskovalec zadeve Patria Kaj Erik Björkqvist.

04. februar 2013, ob 12:18:52
T. de Torquemada

Janša je je jasno govoril o dohodkih določenih na RTV, torej ne o plačah, tam in tu pa so reflektirali na osnovi le plače oz plač.. in tudi na Delu pišete le o plači ???...je to torej profesionalni in resen novinarski pristop ???..če že, bi morali sesusti in demantirati Janšo s tem, da bi pokazali javno, da nihče tam ni prejel več kot le plačo...

04. februar 2013, ob 12:16:01
Upornik 123

Ljubljeni vodja mogoče bere namesto časopisov Main Kampf...ga še ni v celoti osvojil.press

GOTOV JE!!!!!

04. februar 2013, ob 12:15:23
118 komentarjev
Stran: <|1|>
Prikaži: starejši prej