Janša v Lepeni napovedal naporno jesen

Milan Zver je prepričan, da v SDS poznajo pravo pot za rešitev iz krize.

sob, 28.07.2012, 13:37

Lepena - Osrednji govornik na 18. letnem srečanju SDS v Lepeni, ki so se ga udeležili številni vodni člani stranke s predsednikom stranke in predsednikom vlade Janezom Janšo na čelu, je bil kandidat SDS na jesenskih volitvah za predsednika države dr. Milan Zver.

Prepričan je, da v SDS poznajo pravo pot za rešitev iz krize in izpostavil, da bodo z varčevanjem ustvarjali nova delovna mesta, z reformami in brez zadolževanja pa poiskali pot iz krize. Jesen bo ponudila boj za pravo pot, na kateri bodo Slovenijo rešili pred propadom, je dodal Zver.

Ni sloge in pripravljenosti za sodelovanje v Sloveniji, je pred zbranim članstvom ocenil Janez Janša in dodal, da SDS ni odgovorna za stanje iz katerega rešujejo Slovenijo. Šele s političnim soglasjem za spremembo ustave bo Slovenija kredibilen partner tudi navzven, jeseni, ki bo po Janševih besedah naporna, pa se bomo »odločali ali bomo Slovenci sami določali svojo usodo ali pa bodo vsaj del usode določali drugi«.

Kljub javnomnomnenjskim meritvam, ki v zadnjem obdobju zaznavajo padec podpore SDS, je Janša še ocenil, da stranka raste.

Komentiraj članek

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje je preprosto, vendar pa zaradi spodbujanja kulturne in dostojanstvene razprave pred oddajo komentarjev zahtevamo vnos osebnih podatkov.
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.

Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.

Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.

Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.

Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.

Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela

Prijavi se

Komentarji

Prikaži: starejši prej
6 komentarjev
Jonatan3

Žal SDS ni odgovorna za stanje iz katerega rešujejo Slovenijo.

Škoda, da so 2008 izgubili volitve zaradi Patrie. In vsak novinar, razen Karbe, bo rekel: Patria, kaj je že to?

31. julij 2012, ob 06:49:35
paparazzo

Janša poberi se nazaj v grosupeljski ciganski tabor in ostani tam!

30. julij 2012, ob 11:43:22
Neznan

In še res je, opozicija je kriva za "krizo" in ne SDS z Janezom na "čelu". Dobro za nas vse je, da ima visoko čelo. Kje bi lahko drugače pisalo?.

28. julij 2012, ob 18:58:54
Neznan

Vejca manjka, saj nisem medved?.

28. julij 2012, ob 17:02:55
Neznan

Reši nas, če poznaš pot. Če se pa "slučajno" sprenevedaš, nikar samo to, da smo mi krivi!.

28. julij 2012, ob 17:02:01
Neznan

Bravo Jenez!

28. julij 2012, ob 16:03:00
6 komentarjev
Stran: <|1|>
Prikaži: starejši prej