Mahničevo rožljanje z besedami

Žan Mahnič (SDS) je s sklicem odbora za obrambo otežil delo diplomaciji, ki mora sodbo implementirati.

čet, 14.09.2017, 06:00

Tiha diplomacija v prostorih državnega zbora ni uspela, odbor za obrambo z edino točko dnevnega reda pripravljenost Slovenske vojske na možne konflikte na meji ob implementaciji arbitražne sodbe se bo danes kljub vsemu sestal. Koalicija napoveduje obstrukcijo.

Po naših informacijah je predsednik državnega zbora Milan Brglez včeraj še zadnjič poskušal prepričati opozicijsko poslansko skupino SDS, naj se odreče sklicu nujne seje odbora za obrambo. A Brglezovo srečanje z vodjo poslanske skupine SDS Jožetom Tankom ni obrodilo sadov.

Mahnič dela v interesu Hrvaške

Ko je predsednik odbora za obrambo Žan Mahnič pred več kot tednom dni sklical odbor, da bi razpravljali, kako so sile Slovenske vojske pripravljene »na možne konflikte ob implementaciji arbitražnega sporazuma«, informacija ni vzbudila večje pozornosti javnosti.

Za plačilo s kartico, Paypalom ali preko UPN (plačilni nalog), obiščite stran www.delo.si/digitalno in izberite paket po vaši meri. Imamo tudi takega z izdatnim popustom za naročnike na našo tiskano izdajo! Nato sledite navodilom za registracijo, v sklopu katere boste sklenili tudi digitalni naročniški paket.


Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Delo d.o.o.
Preberite posebne pogoje, povezane z digitalnimi naročninami.
Prijavi sovražni govor