Malešičevi grozili s smrtjo in shekali stran

Predsedniška kandidatka: »Nočem končati kot Kramberger!« – vendar zaradi groženj ne bo opustila kandidature.

Objavljeno
26. julij 2012 12.20
Posodobljeno
26. julij 2012 12.48
Ni. Č., Delo.si
Ni. Č., Delo.si

Ljubljana - Potem ko je predsedniška kandidatka Monika Malešič včeraj uradno napovedala svojo kandidaturo, so ji po poročanju portala Podlupo.net neznanci sinoči grozili s smrtjo. Grožnje je že prijavila policiji.

O vsebini groženj Malešičeva ni želela govoriti. Dejala je le, da se počuti zgroženo in se boji za svoja otroka. Po poročanju portala se je odločila posvetovati z odvetnikom, ker ne želi končati kot pred dvema desetletjema predsedniški kandidat Ivan Kramberger.

Kot je zapisala na svojem Facebook profilu, so ji neznanci tudi vdrli v sistem spletne strani in ji iz baze podatkov izbrisali tristo podpornikov. »Dragi vsi! Srh me spreletava kam smo prišli! Ne morem verjet!!! Ne morem verjet svojim očem!!! To grem pa na policijo prijavit! Vdrli so mi na spletno stran, brisali moje podpornike, preko 300 podpornikov so mi zbrisali in brišejo mi všečke strani!!!! Sramota za našo državo!« je zapisala.

Za pojasnila smo poklicali predsedniško kandidatko, a se je oglasila telefonska tajnica. Po poročanju Žurnal24, je Malešičeva odgovorila: »Do nadaljnjega ne dajem nobenih izjav. In potrdim samo to, da kandidature ne bom umaknila v nobenem primeru.«

Dodajmo še, da je Malešičeva že prej omenjala anonimne grožnje, vendar o tem ni hotela javno govoriti.