Predstavitvena informacija

Paketi z internetom in televizijo tudi pri vas

A1, kot prvi v Evropi, končno ponuja rešitev.
 
Fotografija: A1 prinaša hiter internet in digitalno televizijo tudi v odročne kraje. Foto: A1
Odpri galerijo
A1 prinaša hiter internet in digitalno televizijo tudi v odročne kraje. Foto: A1

V krajih na ruralnih območjih Slovenije se še vedno borijo s slabo omrežno pokritostjo ali dostopom do kakovostne internetne povezave. A1, kot prvi v Evropi, končno ponuja rešitev. Z najnaprednejšo tehnologijo prinašajo hiter internet ter digitalno televizijo v kraje, kjer to do sedaj ni bilo mogoče.

Rešitev je A1 Kombo lite!

Uporabniki lahko svoje težave rešijo z novimi paketi A1 Kombo lite. Na voljo sta dva paketa po dostopnih cenah, ki se razlikujeta po obsegu. Oba zagotavljata stabilen internet z visokimi hitrostmi in digitalno televizijo. Zagotavljata možnost preklapljanja med več kot 180 TV programi z brezplačnim časovnim zamikom in brskanje po spletu s hitrostjo do 40/5 Mbps. Že od 36,99 € mesečno.
Na voljo sta dva paketa po dostopnih cenah. Foto: A1
Na voljo sta dva paketa po dostopnih cenah. Foto: A1


Najnaprednejša mobilno-fiksna tehnologija.

Uporabnik za delovanje potrebuje zunanjo anteno, ki s pomočjo najsodobnejše tehnologije pretvori mobilni LTE signal v fiksni internet. Za delovanje televizije se na notranji modem priklopi digitalni sprejemnik in nato še HDMI kabel, ki se ga poveže s televizorjem. Ob vezavi uporabnik prejme brezplačno montažo v vrednosti 250 €.
Za delovanje paketov potrebujete zunanjo anteno. Foto: A1
Za delovanje paketov potrebujete zunanjo anteno. Foto: A1



A1 širi doseg po Sloveniji.

Storitev je že vzpostavljena v številnih občinah s slabšo pokritostjo, do konca leta 2019 pa želijo A1 Kombo lite razširiti po skoraj vsej Sloveniji. Če so paketi na voljo tudi v vašem kraju, lahko preverite na spletni strani A1.si, na prodajnih mestih A1 ali na telefonski številki 040 40 40 45.

Do konca tega leta bo A1 Kombo Lite na voljo po vsej Sloveniji. Foto: A1
Do konca tega leta bo A1 Kombo Lite na voljo po vsej Sloveniji. Foto: A1