Planet TV z novim programskim direktorjem

Novi programski direktor komercialne Planet TV je Gorazd Slak, ki je bil nazadnje izvršni direktor slovaške televizije Markiza.

Objavljeno
30. maj 2014 15.52
Posodobljeno
30. maj 2014 16.15
lvu_POGLEDI SLOVENIJE
Ni. Č., Delo.si, STA
Ni. Č., Delo.si, STA

Ljubljana - Direktor informativnega programa in športa na Planet TV pa je postal Bojan Traven, ki je v preteklosti delal na POP TV, Kanalu A in na Radioteleviziji Slovenija.

Nazadnje je Traven delal na informativnem tretjem programu Televizije Slovenija, kjer je skrbel predvsem za poglobitev vsebin in grafično podobo tretjega programa. Tam so ga začasno zaposlili, potem ko so lani poleti ukinili oddajo Pogledi Slovenija, ki jo je vodil skupaj z Urošem Slakom.

Mesto programskega direktorja na televiziji Planet TV pa prevzema nekdanji programski direktor POP TV in Kanal A Gorazd Slak, so sporočili iz podjetja Antenna TV SL.

Traven je v preteklosti sodeloval pri ustvarjanju oddaj Trenja in Pogledi Slovenije, bil je tudi soavtor in odgovorni urednik oddaje Svet na Kanalu A.

Slak je s POP TV in Kanala A odšel na Slovaško, kjer je bil izvršni direktor slovaške televizije Markiza, ki je v lastništvu evropske medijske korporacije CME.