Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Slovenija

Bolniki preseljeni, zdravljenje oteženo

Zaradi prenove kirurške urgence, ki se začenja danes, in obnove glavne stavbe ter infekcijske klinike so oddelki razseljeni na razne lokacije.
Značilnost gradenj in prenov v zdravstvu v naši državi je zavlačevanje projektov. To se je zgodilo tako rekoč pri vseh prenovah in novogradnjah.

FOTO: Voranc Vogel/Delo
Značilnost gradenj in prenov v zdravstvu v naši državi je zavlačevanje projektov. To se je zgodilo tako rekoč pri vseh prenovah in novogradnjah. FOTO: Voranc Vogel/Delo
27. 5. 2024 | 05:30
27. 5. 2024 | 09:55
9:35

V nadaljevanju preberite:

V UKC Ljubljana se danes začenja prenova kirurške urgence. Gradbeno-obrtniška dela bodo trajala 18 mesecev, nato bo treba prostore še opremiti. Ves ta čas bodo motnje pri oskrbi bolnikov in poškodovancev, ki potrebujejo kirurški poseg. Motnje zaradi gradbenih del so tudi v drugih stavbah naše največje bolnišnice, ki zdravi vsako leto več kot 800.000 bolnikov iz vse Slovenije.

Za zdravljenje bolnikov v takšnih razmerah so potrebni izjemno veliki napori, tudi v tistih klinikah, ki jih ne prenavljajo, pač pa so morale sprejeti bolnike iz stavb, ki jih prenavljajo. Kam to pelje?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine