Erotika za konec tedna

V petek vrata za tri dni že devetič odpira sejem sLOVErotika

Objavljeno
08. december 2016 18.07
Nedelo
Brane Piano
Brane Piano
Celje - »Prvi večer, v petek, bo vsak obiskovalec dobil praktično darilce, saj se nam lahko v soboto zgodi, da bomo morali zaradi prevelikega obiska ustaviti prodajo vstopnic,« je pred začetkom 9. mednarodnega erotičnega sejma na celjskem sejmišču povedal izvršni direktor Celjskega sejma Robert Otorepec.

Lani je sejem, ki ga ob petkih, sobotah in nedeljah odprejo v popoldanskih urah in zaprejo sredi noči, obiskalo 11 tisoč ljudi. Tudi letos bosta vroč program s 40 nastopi zvezdnikov in zvezdnic evropske zabavne industrije za odrasle povezala Oriana Girotto in Tadej Bricelj.

Prvič bo mogoče videti tudi sejmu primerno vročo modno revijo, ustrezno prodajno ponudbo, prilagojeno decembrskemu času, ko mnogi kupujejo praznična darilca, pa napovedujejo tudi razstavljavci.

Vstop na sejem imajo samo polnoletne osebe, organizatorji pa poleg darilc za kupce vstopnic v petek obljubljajo tudi brezplačen vstopnice za vse, ki imajo rojstni dan ter nedeljsko brezplačno četrto vstopnico ob nakupu treh vstopnic.

Letos bo na sLOVErotiki nastopilo 10 zvezdnic in zvezdnikov - za predvsem žensko občinstvo člani irske artistične plesne skupine slačifantov The Hunks of Desire, za vse druge pa porno zvezdnice Simony Diamond, Tyra Moon, Mira Cuckold ter striptizete Bonita, Charlie in Giselle. Simony Diamond se bo dva dneva na odru pridružil tudi Yves Morgan. Obiskovalci bodo glasovali za nastop, ki jih bo najbolj navdušil, s svojimi zvezdami in junaki pa se bodo lahko za spomin tudi fotografirali.

Zdaj že tradicionalni celjski erotični sejem ostaja eden redkih, zagotovo pa največji v tem delu Evrope. Ob razstavljavcih, ki bodo tudi letos na njem ponujali erotično perilo, pripomočke in igračke, na sejem prihajajo tudi mladi podjetniki. »Predstavljajte si, da udobno ležite na svoji postelji. V sobo nenadoma vstopi vaša najljubša erotična igralka in začne izpolnjevati vaše najbolj skrite potrebe. Ali sanjate? Morda, morda pa uporabljate tehnologijo virtualne resničnosti,« pravi eden izmed njih iz podjetja Viar, ki na sejmu predstavlja svoj ViarBox, produkt slovenske pameti, ki ga že prodajajo v tujini. Trg virtualne resničnosti je namreč v svetu eden najhitreje rastočih, razvija pa se predvsem na področju video iger, erotične industrije, medicine in v vojski. ViarBox skupaj s pametnim telefonom omogoči realno izkušnjo.