Gost promet od Kopra do Dragonje

Zgoščen promet tudi na severni ljubljanski obvoznici. Na mejnem prehodu Gruškovje čakalna doba 20 minut.

Objavljeno
29. junij 2013 13.05
Ceste, avtoceste, prometni zastoji
Ni. Č., Delo.si
Ni. Č., Delo.si

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je gost promet z zastoji od Kopra proti mejnemu prehodu Dragonja.

Na mejnem prehodu Gruškovje je čakalna doba za osebna vozila pri izstopu iz države 20 minut.

Zaprta severna ljubljanska obvoznica

Zgoščen promet: Do jutri do 19. ure je zaprta severna ljubljanska obvoznica pri priključku Podutik v obe smeri. Obvoz proti Zadobrovi poteka preko priključka Podutik, proti Kosezam/Kozarjam pa preko priključkov Podutik ali Celovška cesta ali po vzhodni iz južni ljubljanski obvoznici (iz smeri Štajerske proti Primorski).

Zaradi preurejanja cestninske postaje Tepanje je oviran promet na štajerski avtocesti v obe strani.

Zaradi zapiranja intervencijskega prehoda je oviran promet med Vranskim in Šentrupertom.

Na Jesenicah je do jutri do 19. ure zaradi sanacije odvodnjavanja na Cesti Železarjev popolna zapora krožišča, obvoz je označen.

Predvidoma do 25. avgusta bo zaradi obnove vozišča popolna zapora Ižanske ceste (Ig-Ljubljana), med križiščem s Peruzzijevo ulico in odcepom za Mateno. Obvoz je skozi Škofljico ali po lokalni cesti čez Črno vas.

Zaradi prireditve je do 17.ure zaprta Ulica Nikole Tesla v Ilirski Bistrici.

Do 8. septembra bo po uredbi avstrijskega ministrstva za promet v predoru Karavanke vsako soboto med 8. in 14. uro prepovedan promet za tovorna vozila nad sedem ton in pol.

Prav tako do 8. septembra bo v Sloveniji veljala omejitev prometa za tovorna vozila nad sedem ton in pol vsako soboto med 8. in 13. uro, na primorskih cestah pa med 6. in 16. uro.

Razmere na cestah lahko spremljate tudi na naši spletni strani - Promet.