Predstavitvena informacija

Hitro pripravljene palačinke iz vseh vrst moke

Si pogosto zaželite palačink ali pa bi radi z njimi razveselili svoje bližnje, pa za to nimate časa oziroma se vam preprosto ne ljubi?
Fotografija: Foto: Aljosarebolj.com
Odpri galerijo
Foto: Aljosarebolj.com

 V šesti oddaji 3. sezone Štartaj Slovenija je Aljaž Deu predstavil svojo slastno poslovno idejo, ki vam olajša delo in prihrani čas, palačinke pa niso zato nič manj okusne. Spoznajte Palačinke takoj!
 
Preprosta priprava
Palačinke takoj! so pripravljena zmes za palačinke, ki jo morate le zmešati s pravo količino vode, pa je že nared za pečenje. Izbirate lahko med palačinkami iz bele, ajdove, riževe in polnovredne pirine moke, ki ne vsebujejo emulgatorjev ali ojačevalcev okusa. Ker ni treba poznati razmerja med moko, jajci in mlekom, jih lahko pripravijo tudi otroci. V nekaj minutah bo tako na krožnikih od osem do deset slastnih palačink. Zmes se še posebej obnese na počitnicah in potovanjih, saj vam sestavin za palačinke ni več treba iskati.

Foto: Aljosarebolj.com
Foto: Aljosarebolj.com

 
Vse je odvisno od vode
Imate raje navadne ali debelejše, puhaste ameriške palačinke? Pripravo svoje najljubše vrste palačink uravnavate s količino dodane vode. Nadevate jih lahko s sladkimi in slanimi nadevi, za piko na i pa poskrbite s prelivom ali posipom.


 
Uspešen posel s palačinkami
Z zmesjo Palačinke takoj! bo vaša najljubša razvada na mizi v le nekaj trenutkih. Aljaž Deu je izdelek ustvaril po tem, ko je z ženo in s podporo treh sinov že vodil uspešen posel s peko palačink. Otroška igrivost ga spremlja že vse življenje, a njegova pot, prepredena z vzponi in padci, je občasno umirila njegov lahkotni način življenja. Palačinke takoj! so namenjene malim in velikim sladokuscem ter lepe trenutke še polepšajo, v manj prijetne pa vnesejo razvedrilo.

Preberite še: