Hotel Aleksander: za petične goste z vzhoda

Vsakega gosta, računajo, da jih bodo letos do 70, bodo obravnavali posamično, na osnovi cardioRisq analize.

sre, 28.03.2012, 16:40

Rogaška Slatina - Prestižni slatinski hotel Aleksander, ki je z aprtmaji namenjen predvsem petičnim gostom, med katerimi prevladujejo Rusi in gostje iz držav nekdanje Sovjetske zveze, je ob sodelovanju ljubljanske družbe DiaGenomi, začrtal dodatno, predvsem pri nas novo turistično pot.

Dr. Klemen Španinger, direktor družne DiaGenomi, je na novinarski konferenci pojasnil, da se lotevajo novega področja, ki temelji na temeljiti analizi genetskega ozadja gostov, njihovega življenskega sloga in drugih, za zdravje pomembnih faktorjev. Vsakega gosta, računajo, da jih bodo letos do 70, bodo obravnavali posamično, na osnovi cardioRisq analize gostovega genetskega ozadja, pa bodo začrtali njegovo nadaljne izboljšanje življenja.

Jože Pipenbaher, ki je v poldrugem desetletju poskrbel za obnovo večine slatinskih hotelov, in je tudi direktor Aleksandra, je poudaril, da bodo še naprej vztrajali pri uveljavljanju višjih standardov turizma, čeprav to pomeni dolgotrajnejšo in zahjtevnejšo pot. Pričakuje, da bodo med gosti v hotelu Aleksander prevladovali gostje iz Vzhodne Evrope in Bližnjega vzhoda.

Prijavi sovražni govor