Kakšne so razmere na slovenskih cestah

V delovni zapori med Postojno in Uncem proti Ljubljani promet poteka samo po enem voznem pasu.

Objavljeno
11. november 2017 17.00
STA
STA
Ljubljana - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste na primorski avtocesti v delovni zapori med Postojno in Uncem proti Ljubljani promet poteka samo po enem voznem pasu, nastal je zastoj dolg približno 1,5 kilometra.

Na primorski hitri cesti med Škofijami in Srminom žival na vozišču ovira promet. Na štajerski avtocesti je zaprt izvoz Domžale iz smeri Celja zaradi del, vozniki lahko uporabijo izvoz Krtina. Cesta Grosuplje-Šmarje Sap bo zaprta danes do 17. ure.

Štajerska avtocesta bo zaprta med priključkoma Blagovica in Vransko proti Mariboru od 21. ure do ponedeljka do 6. ure zaradi del. Obvoz bo urejen po regionalni cesti Blagovica-Trojane-Vransko. Zaprt bo tudi uvoz Trojane v obe smeri.

V nedeljo bo na primorski avtocesti med Brezovico in Logom proti Kopru zaradi del promet potekal samo po enem voznem pasu med 3:30 in 21. uro, med Razdrtim in Senožečami pa med 7. in 16. uro.

Cesta Mojstrana-Vrata je zaradi zimskih razmer zaprta, cesta čez prelaz Vršič pa je prevozna samo za osebna vozila z zimsko opremo.