Medijske toplice za petino ceneje

Iskanje kupca: kompleks naprodaj za 1,1 milijona evrov.

čet, 07.12.2017, 07:00

Zagorje - Turistični kompleks v Medijskih toplicah na Izlakah bo že drugič naprodaj v paketu: tokrat za 1,1 milijona evrov ali za dobrih 280 tisočakov ceneje kot prvič, julija. Ker se je poletna javna dražba izjalovila, se je sodišče v Celju tokrat odločilo, da poskušajo kupca najti z zavezujočim zbiranjem ponudb.

Napovedi Zagorjanov, da bo stečajni upravitelj Igor Bončina težko prodal nekdanji edini bazenski turistični kompleks v Zasavju, se uresničujejo. Kupcev za propadel in izropan kompleks na 24.000 kvadratnih metrih, ki je zaprt od leta 2009, ni ne doma ne na tujem. Ni jih bilo niti v preteklosti, ko so bili hotel in notranje ter zunanje kopališče v precej boljši kondiciji kot danes. Je pa uspelo lani nekdanjemu večinskemu lastniku Hotela Medijske toplice (HMT), celjskemu poslovnežu Darku Zupancu oziroma Meji Šentjur, eni od njegovih družb, prodati 49-odstotni delež v družbi HMT trboveljskemu Met teamu, čigar delež v HMT je bil po podatkih iz baze Gvin ocenjen na 1,95 milijona evrov.

Za plačilo s kartico, Paypalom ali preko UPN (plačilni nalog), obiščite stran www.delo.si/digitalno in izberite paket po vaši meri. Imamo tudi takega z izdatnim popustom za naročnike na našo tiskano izdajo! Nato sledite navodilom za registracijo, v sklopu katere boste sklenili tudi digitalni naročniški paket.


Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Delo d.o.o.
Preberite posebne pogoje, povezane z digitalnimi naročninami.
Prijavi sovražni govor