Na Bregu pripravljajo dan jagod in špargljev

Tokrat bodo tudi rokodelci popestrili dogajanje na prizorišču, saj nameravajo k pletenju košar in namiznih prtov pritegniti čim več obiskovalcev.

Objavljeno
22. maj 2015 19.05
Jagode
Bojan Rajšek, Litija
Bojan Rajšek, Litija

Breg pri Litiji - Jutri bo na Bregu pri Litiji potekala tradicionalna kulinarična prireditev z naslovm Dan jagod in špargljev. Dogajanje, ki ga organizira Društvo za razvoj podeželja LAZ, se bo začelo ob 10. uri in bo potekalo ob vsakem vremenu.

Soustvarjalci tokratnega dogodka napovedujejo, da bodo poskrbeli za pestro dogajanje skozi ves dan. Poleg že znanih pokušin raznovrstnih špargljevih jedi in jagodnih napitkov ter sladic bodo obiskovalci ob nakupu zelenjave in sadja prejeli še recepte.

Tokrat bodo tudi rokodelci popestrili dogajanje na prizorišču, saj nameravajo k pletenju košar in namiznih prtov pritegniti čim več obiskovalcev. Tudi raznovrstnih pridelkov z ekoloških kmetij iz litijsko-šmarskega območja ne bo manjkalo.

Da adrenalina željnim ne bo preveč dolgčas, bodo organizatorji poskrbeli še za zabavne in športne igre, na svoj račun pa bodo prišli tudi najmlajši.