Na cestah in mejnih prehodih zastoji

Osebna vozila pri vstopu in izstopu iz države čakajo 40 minut na mejnem prehodu Dragonja ter 20 minut v Sečovljah.

ned, 15.07.2012, 12:45; spremenjen: 19:02

Ljubljana - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je gost promet z zastoji je na cestah Šmarje-Dragonja ter Podlehnik-mejni prehod Gruškovje.

Osebna vozila pri vstopu in izstopu iz države čakajo 15 minut na mejnem prehodu Dragonja ter 45 minut na mejnem prehodu Gruškovje.

Zaradi burje pa na hitri cesti med razcepom Nanos in priključkom Ajdovščina velja prepoved prometa za kamp prikolice, hladilnike in vozila s ponjavami do osem ton.

Prelaz Korensko sedlo je na avstrijski strani zaprt zaradi zemeljskega plazu.

Danes velja prepoved prometa tovornih vozil, katerih največja dovoljena masa presega sedem ton in pol do 21. ure ter na primorskih cestah do 22. ure, piše STA.

Komentiraj članek

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje je preprosto, vendar pa zaradi spodbujanja kulturne in dostojanstvene razprave pred oddajo komentarjev zahtevamo vnos osebnih podatkov.
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.

Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.

Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.

Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.

Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.

Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela

Prijavi se