Biziljeva ostaja na čelu nacionalne televizije

Novi Kadunčev pomočnik za programske zadeve bo Gorazd Slak.

Katarina Bulatović
pon, 19.06.2017, 09:29; spremenjen: 16:18

Ljubljana – Generalni direktor RTV Slovenija (RTVS) Igor Kadunc kljub napovedanemu razmisleku ni predlagal razrešitve direktorice javne televizije. Na programski seji je napovedal ukinitev nekaterih vmesnih vodstvenih položajev v javnem zavodu in se zavzel za okrepljeno vlogo portala MMC.

Avtor prispevka o hrvaškem pevcu Marku Perkoviću - Thompsonu, objavljenem v oddaji Tednik pred mesecem dni, je kršil poklicne standarde, čeprav so nekateri prepričani o nasprotnem, je povedal generalni direktor javnega servisa Igor Kadunc. Zaradi pristranskega poročanja o hrvaškem pevcu, ki v besedilih svojih skladb po mnenju stroke poveličuje ustaške zločine med drugo svetovno vojno, se za predlog razrešitve direktorice nacionalne televizije Ljerke Bizilj kljub vsemu ni odločil. 

Za plačilo s kartico, Paypalom ali preko UPN (plačilni nalog), obiščite stran www.delo.si/digitalno in izberite paket po vaši meri. Imamo tudi takega z izdatnim popustom za naročnike na našo tiskano izdajo! Nato sledite navodilom za registracijo, v sklopu katere boste sklenili tudi digitalni naročniški paket.


Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Delo d.o.o.
Preberite posebne pogoje, povezane z digitalnimi naročninami.
Prijavi sovražni govor