Najbolj vroča stvar v decembru

Sejem Sloverotika v Celju v živo brez cenzure, a le za polnoletne.

Objavljeno
12. december 2014 13.26
Sloverotika
Brane Piano, Celje
Brane Piano, Celje
Celje − Od petka do nedelje bo na celjskem sejmišču na ogled že sedmi mednarodni sejem erotike, lani preimenovan v Sloverotika. Organizator, družba Celjski sejem, si letos obeta tudi velik obisk iz tujine, predvsem iz sosednje Hrvaške.

Na sejem letos prihaja 27 razstavljavcev iz Avstrije, Belgije, Madžarske, Nemčije in seveda Slovenije, ki ponujajo erotično perilo, nogavice in obutev, pripomočke za popestritev intimne nege in dejavnosti ter ustrezna darila − tudi posebej oblikovane sladkarije. Predstavljajo se še ponudniki erotičnih filmov in umetniških slik, masažni saloni in nočni klubi z erotično obarvanimi tematskimi zabavami.

Posebna privlačnost sejma pa tudi letos ostajajo številni nastopi zvezdnic in zvezdnikov erotične industrije za odrasle v živo na več sejemskih odrih. V treh sejemskih dneh se bo zvrstilo 45 nastopov. Na njih se bodo predstavljali plesalke Plesnega studia Mademoiselle, zabavna zvezdnica iz Srbije Coco De Mal, Madžarka Dorothy Black s prijateljico Sophie Doll, ljubiteljica čokolade in šampanjca Joana iz Estonije, iz Stockholma pa prihaja samosvoja Eveline. Iz Rusije je v Celje pripotovala šarmantna Lola Taylor, na odrskih nastopih pa jo bo spremljal Rocco Ray. Poleg njega bodo posebej za ženski del občinstva skrbeli Romeo, Carlos in Tano iz irske artistične plesne skupine slačifantov The Hunks of Desire.

Sejem bo v petek odprt od petih popoldne do enih ponoči, v soboto od petih do druge ure ponoči, v nedeljo pa od treh popoldne do desetih zvečer. Vstopnice lahko kupijo samo polnoletne osebe.