Nesreča tovornjaka, najbrž zaradi zastoja srca

Voznik tovornega vozila je zapeljal naravnost skozi križišče, podrl semafor ter treščil v betonsko ograjo in smreko. Kljub nudenju prve pomoči je voznik umrl.
Fotografija: Tovornjak je po navedbah policijske uprave nenadzorovano zapeljal skozi križišče, podrl semafor ter trčil v betonsko ograjo in smreko ob križišču. FOTO: CZR Domžale
Odpri galerijo
Tovornjak je po navedbah policijske uprave nenadzorovano zapeljal skozi križišče, podrl semafor ter trčil v betonsko ograjo in smreko ob križišču. FOTO: CZR Domžale

V naselju Preserje pri Radomljah se je zjutraj zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženo tovorno vozilo. Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, je 43-letnemu vozniku iz Srbije najverjetneje zastalo srce. Kljub nudenju pomoči je voznik na kraju nesreče umrl.

Tovornjak je po navedbah policijske uprave nenadzorovano zapeljal skozi križišče, podrl semafor ter trčil v betonsko ograjo in smreko ob križišču. Voznik je ostal ukleščen v kabini, iz katere so ga rešili gasilci.

Predvidevajo, da se je nesreča zgodila zaradi zastoja srca voznika, natančen vzrok smrti pa bo razkrila obdukcija, ki jo je odredila zdravnica.

V nesreči je nastalo za več tisoč evrov materialne škode na prometni infrastrukturi in tovornem vozilu.

Komentarji: