Popovič »nagnal« Mišičevo jadrnico iz mandrača

Po sporu je dal koprski župan nekdanjemu svetovalcu Gašparju Mišiču tri dni časa, da zamenja privez.

sre, 14.03.2018, 07:00

Koper, Portorož – Koprski župan Boris Popovič je odpovedal gostoljubje jadrnici Gašparja Gašparja Mišiča in Jadralnemu klubu Piranski zaliv. Reprezentančna koprska tekmovalna jadrnica Adriatic Europa je od včeraj privezana v Marini Portorož.

»Zelo sem vesel, da sem z jadrnico prišel spet domov. Kaj se dogaja v Kopru, veste mediji bolje kot jaz, čeprav smo tak sklep koprskega župana pričakovali. Zgodovina uči, da je oblast droga, ki zamegli tudi razum,« je povedal Dušan Puh, legendarni portoroški jadralec, olimpijec in zmagovalec številnih jadralskih regat, predsednik Jadralnega kluba Piranski zaliv. Je tudi skiper 19-metrske jadrnice Adriatic Europa v lasti podjetja Gasspar Naložbe, Gašparja Gašparja Mišiča.

Za plačilo s kartico, Paypalom ali preko UPN (plačilni nalog), obiščite stran www.delo.si/digitalno in izberite paket po vaši meri. Imamo tudi takega z izdatnim popustom za naročnike na našo tiskano izdajo! Nato sledite navodilom za registracijo, v sklopu katere boste sklenili tudi digitalni naročniški paket.


Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Delo d.o.o.
Preberite posebne pogoje, povezane z digitalnimi naročninami.
Prijavi sovražni govor