Prihodnji vikend bo spet vroče

Celjsko sejmišče bo v znamenju erotičnega sejma sLOVErotika, na katerem obljubljajo vrhunske erotične nastope brez cenzure.

Objavljeno
03. december 2014 17.49
Špela Kuralt, Celje
Špela Kuralt, Celje
Celje - Celjsko sejmišče bo od 12. do 14. decembra rezervirano za odrasle obiskovalce, željne novosti na erotični sceni. Na sedmem mednarodnem erotičnem sejmu sLOVErotika se bodo predstavili novi zvezdnice in zvezdniki erotične scene.

Strokovni sodelavec sejma Max Modic je pred sejmom dejal, da je celjska sLOVErotika trenutno edini erotični sejem, ki mu število obiskovalcev narašča: »Vztrajno pridobiva sloves najbolj dinamičnega in programsko raznovrstnega erotičnega dogodka v regiji, bržčas tudi zato, ker zaradi recesijskih procesov ne znižuje standardov. Vse našteto seveda prispeva k spoznanju, da je sLOVErotika edinstvena atrakcija na slovenskem sejemskem prizorišču, ki vsako leto premika meje, razbija tabuje in preganja predsodke.«

Obiskovalcem letošnjega sejma bodo na voljo erotično perilo in obutev ter različni erotični pripomočki. Predstavili se bodo tudi ponudniki erotičnih filmov, masažni saloni, nočni klubi. Organizatorji tudi letos obljubljajo vrhunske erotične nastope, ki se jih bo v treh dneh zvrstilo kar 45.

Sejem lahko obiščejo le polnoletne osebe, vstopnica bo stala 15 evrov.