Primorska avtocesta ohromljena

Zastoj zaradi prometnih nesreč pri Brezovici se zmanjšuje, po zadnjih podatkih je dolg še okoli devet kilometrov.

Objavljeno
09. september 2016 22.14
De. P., Mo. Č., STA
De. P., Mo. Č., STA

Ljubljana - Na primorski avtocesti so se popoldne zgodile štiri prometne nesreče, v katerih je bilo po dosedanjih podatkih policije udeleženih šest vozil, vsaj ena oseba pa je poškodovana. Avtocesta je znova odprta, zastoj se zmanjšuje, po zadnjih podatkih prometnoinformacijskega centra je dolg še devet kilometrov.

Policijska uprava Ljubljana je bila danes nekaj po 17. uri obveščena o prometni nesreči na primorski avtocesti pred priključkom Brezovica v smeri Ljubljane. Po prvih znanih informacijah so bila v nesreči udeležena vsaj tri vozila, ena oseba pa poškodovana.

Zaradi velike količine prometa proti Ljubljani je začel nastajati zastoj, zaradi česar je v nadaljevanju prišlo še do treh prometnih nesreč. Po do sedaj zbranih podatkih je bilo v štirih nesrečah udeleženih šest vozil, nastala je predvsem gmotna škoda, poškodovana pa je vsaj ena oseba, so sporočili s PU Ljubljana.

Avtocesta je bila nekaj časa v celoti zaprta, nato je promet stekel po odstavnem pasu, ob 20.40 pa so jo v celoti odprli.

Razmere na cestah lahko spremljate tukaj.