S kontrolirano atmosfero do mesa boljše kakovosti

Sveže meso, embalirano v kontrolirani atmosferi, zagotavlja višjo kakovost, podaljšano svežino, bogato hranljivost in pristen okus.

pon, 16.04.2018, 15:16; spremenjen: 15:20

Sveže meso je zaradi svoje biološke sestave občutljivo na vplive iz okolja, s tem pa izgublja kakovost in druge atribute.

Da bi ohranili svežino, bogato hranljivost in pristen okus, je ključna izbira ustrezne embalaže, saj lahko na ta način meso zaščitimo pred zunanjimi vplivi.

Zagotovljeno visoki standardi kakovosti

Hoferjevo meso je embalirano izključno v kontrolirani atmosferi ali v vakuumskem pakiranju, pri čemer se uporabljata naravni sestavini kisik in CO2. Kontrolirana atmosfera je več kot embalaža  nanaša se na prostor znotraj nje, ki je reguliran vse od začetka pakiranja do trenutka, ko se odločimo, da izdelek uporabimo v svoji kuhinji. Meso ima podaljšano svežino, je boljše kakovosti, bogato s hranili in polnega okusa, hkrati pa ne vsebuje konzervansov, aditivov in barvil. Najdemo jih zgolj v uležanem in mariniranem ter pripravljenem mesu, kjer se jim zaradi dodanih začimb ne moremo izogniti. Najvišja možna kakovost je glavno vodilo pri pakiranju izbranih kosov mesa, ki jih najdemo v Hoferjevih poslovalnicah, zato meso redno in natančno preverjajo tudi neodvisni inštituti.

Natančna deklaracija za popolno sledljivost

Na policah najdemo le skrbno izbrano meso, ki ga podjetje dnevno dostavlja do široke mreže poslovalnic po Sloveniji. Vsi dobavitelji so znani, zato je izvor mesa jasen in dobavne poti kratke. Embalaže so opremljene z natančno deklaracijo, ki omogoča popolno sledljivost izdelkov. Na njih najdemo vse podatke o izvoru, sestavi, svežini in roku trajanja mesa. Meso je skrbno narezano, pripravljeno za uporabo in na voljo brez vrst za postrežbo.