Še danes po informacije na fakultete in srednje šole

Danes bodo s predstavitvami programov na srednjih šolah začeli ob 9. uri, na fakultetah pa ob 10. uri.

Objavljeno
14. februar 2015 09.32
Informativni dan
Ma. Ja., Delo.si, STA
Ma. Ja., Delo.si, STA

Ljubljana − Slovenska univerzitetna središča in srednje šole bodo še danes v znamenju informativnih dnevov, katerih glavni namen je bodočim dijakom in študentom posredovati koristne informacije o možnostih nadaljevanja izobraževanja.

Danes bodo s predstavitvami programov na srednjih šolah začeli ob 9. uri, na fakultetah pa ob 10. uri, piše Slovenska tiskovna agencija.

Vsakoletni informativni dnevi so po mnenju študentske in dijaške organizacije dobra priložnost za bodoče dijake oziroma študente, ki iščejo pravo napotitev za nadaljevanje šolanja, pa tudi karierne poti.

Tudi tokrat so študentske in dijaška organizacija pripravile številne aktivnosti. Delijo predstavitvene brošure, na info točkah pa mlade pričakujejo informatorji, piše STA.

Tudi danes bo zaradi informativnih dni povečan promet na območjih univerzitetnih središč in v okolici srednjih šol.

Posebna priloga Dela

V četrtek smo časniku Delo priložili tudi posebno štiristransko prilogo, v kateri lahko poleg koristnih informacij o srednjih šolah, prikazanih v infografiki, pomembnih datumov, ki jih bodoči srednješolci ne smete spregledati, nasvetov svetovalnih delavcev glede izbire, povezane z nadaljevanjem izobrazbene poti, preberete tudi prispevek o zaposlitvenih možnostih po koncu šolanja ter obilico drugih koristnih informacij. Prepričani smo, da vam bo priloga v pomoč pri izbiri srednje šole, zato vam želimo veliko poglobljenega branja.

Če ste prilogo spregledali, si jo lahko prenesete TUKAJ!