V torek je pričakovati zamude na železnici

Med Hrastnikom in Zidanim Mostom iztiril tovorni vlak.

pon, 19.06.2017, 23:35

S Slovenskih železnic sporočajo, da je intervencijski skupini in vzdrževalnim ekipam Slovenskih železnic, ki so bile na delu vso noč, zjutraj ob 4.24 uspelo za ves železniški promet odpreti levi tir proge med postajama Hrastnik in Zidani Most. Promet se zdaj odvija z manjšimi zamudami, ki jih je pričakovati še do zgodnjega popoldneva. Posledice izrednega dogodka bodo odpravljene predvidoma danes popoldne. Preiskava izrednega dogodka še poteka. V nesreči ni bil nihče poškodovan.

 

 

Hrastnik - Zvečer je na železniški progi Hrastnik- Zidani Most po poročanju STA iztiril tovorni vlak, zato bodo jutri vlaki v notranjem prometu in mednarodni vlaki  zamujali predvidoma od pol do ene ure.

Posledice nesreče še ugotavljajo in jih odpravljajo, a do jutra proge najbrž še ne bodo mogli usposobiti niti za vožnjo po enem tiru. Na tem odseku je promet v celoti prekinjen.

Slovenske železnice po spletu obveščajo potnike, da nadomestni prevozi za vlake v notranjem prometu zaradi izrednega dogodka potekajo prek Rimskih Toplic, za vlake v mednarodnem prometu pa prek Trebnjega.

Med Hrastnikom in Ljubljano bo potniški promet potekal po voznem redu, med Hrastnikom in Zidanim Mostom pa bodo poskrbeli za organiziran nadomestni avtobusni prevoz.

 

Prijavi sovražni govor