Zgodbe o knjigah in ljudeh

Švicarija: Manca Košir bo tokrat gostila radijko Darjo Štravs Tisu in slikarja Miho Štruklja, druženje bo glasbeno obogatila pevka Neža Vasle
Fotografija: Bralni večeri z Manco Košir potekajo vsak drugi torek v mesecu  v Švicariji. Foto Mavric Pivk
Odpri galerijo
Bralni večeri z Manco Košir potekajo vsak drugi torek v mesecu  v Švicariji. Foto Mavric Pivk

V ustvarjalnem centru Švicarija v Ljubljani bo v torek ob 18. uri že tretji pogovor iz cikla Zgodbe o knjigah in ljudeh. Manca Košir bo tokrat gostila radijko Darjo Štravs Tisu in slikarja Miho Štruklja, druženje bo glasbeno obogatila pevka Neža Vasle.

Bralni večeri z Manco Košir potekajo vsak drugi torek v mesecu. Nagrajenka MOL za širjenje bralne kulture in ambasadorka akcije GZS Slovenija bere poslušalcem približa knjige v pogovorih z radoživimi in ustvarjalnimi knjigoljubci. Gosti likovne umetnike, pesnike, pisatelje, prevajalce in bralce, ki jih povezujejo kreativnost, radost bivanja in ljubezen do knjig.

Obiskovalci lahko prinašajo in odnašajo knjige z mize »prinesi–odnesi« in kupujejo izbrane knjige po ugodnejših cenah. Dogodki so brezplačni, za tiste, ki ne zmorejo priti peš, pa izpred Moderne galerije in parkirišča v Tivoliju vozi mestni kavalir.

Komentarji: