Zlato jabolko za Postojnsko jamo

Marjan Batagelj bo sprejel najvišje priznanje Svetovnega združenja turističnih novinarjev FIJET.

Objavljeno
13. maj 2014 14.37
mpi*Batagelj
Dragica Jaksetič, Ilirska Bistrica
Dragica Jaksetič, Ilirska Bistrica

Postojna − Družba Postojnska jama bo za izjemne uspehe na področju turizma prejela najvišje priznanje Svetovnega združenja turističnih novinarjev FIJET zlato jabolko.

 

»To priznanje je posebna reč,« o Zlatem jabolku pravi Marjan Batagelj. »Priznanja so običajno personalizirana, namenjena osebi, tokrat pa gre za priznanje organizaciji, družbi Postojnska jama in delu, ki ga opravljamo za jamo. Zato na četrtkovo slovesnost vabimo vse, ki so in so bili zaposleni pri Postojnski jami.«

V Postojno bo v četrtek poleg predsednika Fijet prispel upravni odbor tega združenja, udeležbo pa so do danes potrdile televizijske ekipe iz Avstrije, Hrvaške, Italije in nekatere druge, ki se bodo na snemanje v jamo podale še pred podelitvijo priznanja.

Priznanje bo predsedniku upravnega odbora Postojnske jame Marjanu Batagelju v četrek popoldne v Postojnski jami izročil predsednik tega združenja Tijani Haddad.

Podelitev priznanja Postojnski jami pomeni začetek proslavljanja visokega jubileja, 60. obletnice edinega svetovnega združenja turističnih novinarjev.