Bioeffect - revolucionarna kozmetika proti staranju kože    

Kozmetika Bioeffect proti staranju kože klinično dokazano deluje na zmanjšanje gub in na pomlajevanje kože.
Objavljeno
04. marec 2016 09.59

Kozmetika Bioeffect je vrhunski znanstveni dosežek in pomeni revolucijo v kozmetični industriji. Inovativna premium blagovna znamka izdelkov za nego kože proti staranju je plod več kot desetletnih raziskav islandskih znanstvenikov, ki temelji na z Nobelovo nagrado nagrajenem odkritju rastnega aktivatorja EGF, katerega naloga je v koži spodbuditi samoobnovitene procese. Bioeffect je prva in trenutno edina blagova znamka na svetu, ki pridobiva človeku lasten EGF, ki ga vsebujejo izdelki kozmetike Bioeffect, iz rastlin, in ne iz bakterijskih ali živalskih celic.

 

Samo za bralce delo.si 15 % popusta na vse izdelke kozmetike Bioeffect v spletni trgovini www.bioeffect.si! Pri nakupu vpišite kodo: DELO. Popust velja do 10. 4. 2016.


Bioeffect EGF serum

Osnovni serum iz linije kozmetike Bioeffect, svetovno znani Bioeffect EGF serum, je revolucionaren izdelek proti staranju, ki izrablja dokazano moč celičnega aktivatorja EGF. Ta po nekaj tednih uporabe v koži sproži samoobnovitvene procese. Serum vzpostavi naraven sijaj in mladosten videz, vidno zmanjša širino in globino gub, kožo izdatno navlaži in izboljša njen tonus in strukturo. Očitno izboljšanje je opazno že po štirih tednih uporabe. 

Izjemni regeneracijski učinki na pomlajevanje so opazni že ob uporabi od dveh do štirih kapljic seruma dnevno - več ni potrebno!

 

Klinično dokazani pomlajevalni učinki seruma

Neodvisna znanstvena študija, ki jo je vodila dr. Martina Kerscher, svetovno priznana strokovnjakinja za dermatologijo in kozmetično znanost, je dokazala jasne in močne pomlajevalne učinke Bioeffet EGF Seruma.

V raziskavi so s fotografiranjem in biofizičnimi meritvami spremljali 30 žensk, ki so si 8 tednov dvakrat dnevno nanašale serum. Študija je pokazala, da se je debelina kože povečala za več kot 60 %, gostota pa za več kot 30 % v primerjavi z izhodiščem. Rezultati so dr. Martino Kerscher navdušili: »Resnično sem navdušena nad rezultati študije, saj jasno dokazuje, kako močan učinek ima EGF na gostoto in elastičnost kože ter globino linij in gubic, in to po samo 8 tednih uporabe!«

V linji kozmetike Bioeffect so poleg seruma Bioeffect Egf Serum še izdelki za nego kože obraza in telesa.

Več informacij na www.bioeffect.si.