Elementare s kuhinjami prodaja tudi strast

Salon notranje opreme Elementare v Ljubljani, katerega že deset let vodita strast in perfekcionizem, nudi kvalitetno pohištvo, podprto s strokovnim, zanesljivim in kredibilnim svetovanjem. Edini slovenski zastopnik vrhunskih italijanskih kuhinj Scavolini in Stosa nudi širok razpon tako klasičnih kot modernih kuhinj še drugih proizvajalcev.
Objavljeno
06. junij 2012 13.04
Prednost salona notranje opreme Elementare je njihova raznolikost kuhinjske ponudbe, ki se širi tako v cenovni smeri kot na področju stila, dizajna, barvnih kombinacij, materialov in končnih obdelav. Njihov razpon kuhinj sega od klasičnih pa do strogo modernih in vseh vmes.


Klasična lepota


Kuhinja Baltimora italijanskega proizvajalca Scavolini sofisticirano prepleta ljubeč odnos do tradicije, fascinacijo nad preteklostjo ter eleganten sodoben koncept. Njen močan adut je široka barvna paleta, saj obsega od bež, bele, črne, rdeče, zelene, rumene, svetlo modre, medeno rumene, kremasto bele do različnih odtenkov rjave barve.

 

Baccarat Scavolini je kuhinja iz linije Scavolini Absolute Classic. "Classic" v smislu re-definiranja klasičnosti, ki se ne ozira na trenutne modne muhe in trende, temveč ustvarja moderen, kozmopolitanski jezik. Nova klasika se prepleta s toplino rustikalnih kuhinj z modernimi rešitvami. Prilagojena je vašemu prostoru, potrebam in željam ter postavlja kuhinjske temelje v nov kontekst. Rustikalen, podeželski slog predstavlja klasiko, h kateremu se vedno pogosteje radi vračamo.

 

Kuhinje Stosa  izražajo dodelane podrobnosti, linearnost in popolnost družinskega podjetja iz Toskane, pokrajine, ki slovi po šarmu in prefinjenosti. Stosa je vodilni proizvajalec v klasičnem segmentu na italijanskem trgu, kar pa ni presenetljivo, saj je do leta 2001 proizvajal izključno klasične kuhinje z vrati iz masivnega lesa.

 

Kuhinja Beverly reinterpretira klasiko z modernim pristopom, elegantnimi oblikami in barvanim lesom. Moderen dizajn, prepleten s tradicionalno postavitvijo, je kot nalašč za urban način življenja. Kuhinja izraža sodoben dizajn skozi svoje linije, teksturo in ergonomijo, klasično naravo pa kaže na svojih frontah. Njena raznolikost osvoji oba svetova: modernega in klasičnega. Kombinacija materialov, lesa in oblik pa pričara originalen slog, ki prepleta toplino in modernost.

 

Kuhinja Aida diha klasiko, brez da bi izgubila povezanost s tehnološkimi prednostmi današnjega časa, naj bodo to posamezni materiali ali zaključeni kuhinjski elementi. Premišljene podrobnosti pa tvorijo udoben in harmoničen prostor. Če kolebate med klasičnim in modernih stilom, pa vam noben od njiju ni pisan na kožo, si oglejte kuhinjo Malibù iz Stosinega programa Look. Ta je zasnovan modularno, ravne linije elementov pa lahko nadgradite z nepravilnimi oblikami ter tako pridobite na razgibanosti in zanimivosti. Laminat v štirih imitacijah lesa da kuhinji odpornost na zunanje vplive ter brezčasno obliko, z enimi najboljših vodil na svetu G*GRASS pa je zagotovljeno gladko odpiranje in zapiranje elementov, kot je nesporna tudi njihova obstojnost in dolga življenjska doba.

 

Izbrane modele kuhinj in informacije o njih najdete na spletni strani www.elementare.si. Vsem, ki se bodo do konca julija 2012 odločili za nakup kuhinje v salonu Element-are, bodo ponudili 10% popust na vse modele kuhinj.