Oglasno sporočilo
Elementare s kuhinjami prodaja tudi strast                
čet, 05.07.2012, 08:52

Salon notranje opreme Elementare v Ljubljani, katerega že deset let vodita strast in perfekcionizem, nudi kvalitetno pohištvo, podprto s strokovnim, zanesljivim in kredibilnim svetovanjem. Edini slovenski zastopnik vrhunskih italijanskih kuhinj Scavolini in Stosa nudi širok razpon tako klasičnih kot modernih kuhinj še drugih proizvajalcev.

Prednost salona notranje opreme Elementare je njihova raznolikost kuhinjske ponudbe, ki se širi tako v cenovni smeri kot na področju stila, dizajna, barvnih kombinacij, materialov in končnih obdelav. Njihov razpon kuhinj sega od klasičnih pa do strogo modernih in vseh vmes.


Klasična lepota


Kuhinja Baltimora italijanskega proizvajalca Scavolini sofisticirano prepleta ljubeč odnos do tradicije, fascinacijo nad preteklostjo ter eleganten sodoben koncept. Njen močan adut je široka barvna paleta, saj obsega od bež, bele, črne, rdeče, zelene, rumene, svetlo modre, medeno rumene, kremasto bele do različnih odtenkov rjave barve.

 

Baccarat Scavolini je kuhinja iz linije Scavolini Absolute Classic. "Classic" v smislu re-definiranja klasičnosti, ki se ne ozira na trenutne modne muhe in trende, temveč ustvarja moderen, kozmopolitanski jezik. Nova klasika se prepleta s toplino rustikalnih kuhinj z modernimi rešitvami. Prilagojena je vašemu prostoru, potrebam in željam ter postavlja kuhinjske temelje v nov kontekst. Rustikalen, podeželski slog predstavlja klasiko, h kateremu se vedno pogosteje radi vračamo.

 

Kuhinje Stosa  izražajo dodelane podrobnosti, linearnost in popolnost družinskega podjetja iz Toskane, pokrajine, ki slovi po šarmu in prefinjenosti. Stosa je vodilni proizvajalec v klasičnem segmentu na italijanskem trgu, kar pa ni presenetljivo, saj je do leta 2001 proizvajal izključno klasične kuhinje z vrati iz masivnega lesa.

 

Kuhinja Beverly reinterpretira klasiko z modernim pristopom, elegantnimi oblikami in barvanim lesom. Moderen dizajn, prepleten s tradicionalno postavitvijo, je kot nalašč za urban način življenja. Kuhinja izraža sodoben dizajn skozi svoje linije, teksturo in ergonomijo, klasično naravo pa kaže na svojih frontah. Njena raznolikost osvoji oba svetova: modernega in klasičnega. Kombinacija materialov, lesa in oblik pa pričara originalen slog, ki prepleta toplino in modernost.

 

Kuhinja Aida diha klasiko, brez da bi izgubila povezanost s tehnološkimi prednostmi današnjega časa, naj bodo to posamezni materiali ali zaključeni kuhinjski elementi. Premišljene podrobnosti pa tvorijo udoben in harmoničen prostor. Če kolebate med klasičnim in modernih stilom, pa vam noben od njiju ni pisan na kožo, si oglejte kuhinjo Malibù iz Stosinega programa Look. Ta je zasnovan modularno, ravne linije elementov pa lahko nadgradite z nepravilnimi oblikami ter tako pridobite na razgibanosti in zanimivosti. Laminat v štirih imitacijah lesa da kuhinji odpornost na zunanje vplive ter brezčasno obliko, z enimi najboljših vodil na svetu G*GRASS pa je zagotovljeno gladko odpiranje in zapiranje elementov, kot je nesporna tudi njihova obstojnost in dolga življenjska doba.

 

Izbrane modele kuhinj in informacije o njih najdete na spletni strani www.elementare.si. Vsem, ki se bodo do konca julija 2012 odločili za nakup kuhinje v salonu Element-are, bodo ponudili 10% popust na vse modele kuhinj.


Komentiraj članek

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje je preprosto, vendar pa zaradi spodbujanja kulturne in dostojanstvene razprave pred oddajo komentarjev zahtevamo vnos osebnih podatkov.
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.

Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.

Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.

Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.

Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.

Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela

Prijavi se