Oglasno sporočilo
Huawei na sejmu CES 2016 oznanil ključna partnerstva za vrhunske potrošniške naprave                
čet, 07.01.2016, 16:00

Pametni telefoni, tablice in prenosljiva elektronika promovirajo najboljše s področja tehnologije in mode

Na sejmu CES 2016 je Huawei Consumer Business Group predstavil podrobnosti partnerstev, ki bodo na področju mobilne tehnologije ustvarila nov potrošniški ekosistem in z na novo lansiranimi potrošniškimi elektronskimi napravami združila najboljše iz tehnologije, plačevanja, zvoka in mode. Na tiskovni konferenci je Huawei pokazal, da lahko s pomočjo partnerstev z vodilnimi podjetji nekaterih panog ustvari vrhunske naprave in izkušnje, ki sežejo dlje od tehnologije. Ta partnerstva predstavljajo Huaweijevo predanost sodelovanju za ustvarjanje visokokakovostnih naprav, ki odražajo želje vse zahtevnejšega potrošniškega trga.

 

Skupaj. Ustvarjamo vrhunsko zvočno izkušnjo s podjetjem Harman/Kardon.

Zaradi novega partnerstva, ki je v 10-palčno tablico vgradilo vodilno zvočno tehnologijo, bodo ljudje, ki uporabljajo Huaweijev M2 Tablet, lahko uživali v bogati zvočni izkušnji podjetja Harman/Kardon. Harman International je s svojo osrednjo znamko Harman/Kardon vodilno svetovno podjetje na področju avdioopreme za dom, avtomobile ter na poti in je znano po svojem inovativnem dizajnu in podjetnem duhu. Za M2 Tablet bo Harman/Kardon prispeval svojo najmodernejšo tehnologijo za obnavljanje zvoka Clari-Fi, ki želi povrniti izgubljene detajle stisnjene digitalne glasbe. Nastali zvok je jasnejši, čistejši, širši in bolj dinamičen, zaradi česar je kakovost reprodukcije boljša.

 

Skupaj. Ustvarjamo nov občutek za modo s Swarovski Gemstone Business.

Kot nadgradnjo uspešnega lanskega lansiranja Huawei Watch podjetje predstavlja Huawei Watch for Lady, luksuzno različico dobro sprejete pametne ure, tokrat v sodelovanju s Swarovski Gemstone Business. Swarovski je svet navdušil s svojim mojstrovanjem svetlobe in iskrenja, zdaj pa svoje vrhunske sintetične dragulje prinaša še v Huawei Watch. Swarovski je predan izdelkom vrhunske kakovosti, v katerih je vsak mojstrsko obdelan kamen umetnina. To lahko rečemo tudi za novi Lady Watch, ki je izdelan s SWAROVSKI ZIRCONIA. Ta neverjetni izdelek omogoča eleganten in umetelen način izražanja vaše osebnosti skozi mešanico najboljše tehnologije in mode.

 

 

Skupaj. Ustvarjamo personaliziran luksuz z Googlom.

Nexus 6P je bil eden najboljših pametnih telefonov, lansiranih v letu 2015. Huawei z navdušenjem nadaljuje svoje sodelovanje s podjetjem Google, s katerim bosta lansirala novo zlato različico skupaj proizvedenega telefona Nexus 6P. Posebna matirana zlata izdaja Nexusa 6P je modna možnost za ljudi, ki si želijo še bolj luksuzne naprave vrhunske kakovosti.

 

»Skozi različne vrste naprav, ki jih ustvarja Huawei, gradimo nov mobilni ekosistem partnerjev, ki združujejo najboljše v tehnologiji in dizajnu življenjskega sloga,« je dejal Richard Yu, direktor Consumer Business Group. »Proizvodi, ki izhajajo iz teh sodelovanj, na novo definirajo pomen vrhunskega, saj združujejo najboljšo tehnologijo industrije, modo in zvok ter našim strankam zagotovijo ultimativno uporabniško izkušnjo. Skupaj z našimi partnerji ponosno dobavljamo naprave, kakršne zahtevajo današnji zahtevni potrošniki.«

 

Huaweijev nabor naprav s sejma CES 2016 predstavlja dramatične rezultate sodelovanja in inovacije med vodilnimi v industriji: 

Prijavi sovražni govor